Η Salma Hayek απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Η Salma Hayek απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Η 55χρονη ηθοποιός του House of Gucci έγινε η 2.709η διασημότητα που κερδίζει ένα εμβληματικό αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Ένα πολύ σημαντικό λόγο για να είναι χαρούμενη έχει η Salma Hayek. Η 55χρονη star απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, στη Λεωφόρο της Δόξας, και δεν κρατήθηκε… Θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με μια πόζα και μια φωτογραφία πάνω στο αστέρι της στο Instagram.

salma hayek1

Salma Hayek: Τι έκανε η ηθοποιός για να γλιτώσει χρήματα; Η συνήθεια που ξαφνιάζει

Το αστέρι και η ανάρτηση της Salma Hayek

Την Παρασκευή (19/11) η Salma Hayek έγινε η 2.709η celebrity που αποκτά ένα αστέρι στην iconic Λεωφόρο της Δόξας. Η star, μάλιστα, πόζαρε ενώ καθόταν δίπλα στο αστέρι, που έχει χαραγμένο το όνομά της, και φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο.

https://www.instagram.com/p/CWggARkPJ77/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram η Salma Hayek έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκεί είναι! Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από αστερόσκονη».

Η τιμητική τελετή για τη Salma Hayek

Η 55χρονη star τιμήθηκε σε ειδική τελετή στο Hollywood, στον εξωτερικό χώρο του TCL Chinese Theatre, έχοντας στο πλευρό της τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, François-Henri Pinault, αλλά και την κόρη τους, Valentina.

HAYEK OIKOGENEIA

H Salma Hayek με την κόρη της και τον σύζυγό της

Κατά τη διάρκεια του λόγου της, μάλιστα, η Salma Hayek ενθάρρυνε όλους να «βρουν κάτι να αγαπήσουν» τόσο πολύ όσο εκείνη έχει αγαπήσει τον κινηματογράφο όλα αυτά τα χρόνια.

«Αν νομίζετε ότι δεν είσαι καλοί σε αυτό, όπως νόμιζα εγώ, κάντε τον εαυτό σας καλό», είπε στο πλήθος των παρευρισκομένων η πρωταγωνίστρια του House of Gucci. Και πρόσθεσε: «Δεν αναφέρομαι απαραίτητα στις ταινίες. Να είστε οι καλύτεροι σε ό,τι κάνετε».



«Προσπαθήστε να είστε καλύτεροι. Προσπαθήστε να βρείτε τη χαρά σε αυτό που κάνετε. Δουλέψτε σκληρά. Προετοιμαστείτε. Μην σας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Αλλά το σημαντικότερο, μην ακούτε τον εαυτό σας όταν είστε στα down σας», συνέχισε.

Οι δυσκολίες της Salma Hayek

Στην αρχή του λόγου της η Salma Hayek αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της στα 90’s, συμπεριλαμβανομένου ενός τρομακτικού συμβάντος στο Hollywood, όπου παραλίγο να μαχαιρωθεί από κάποιον άγνωστο.



Η ηθοποιός είπε ότι «ένας φτωχός άνδρας που ήταν στο έδαφος και ήταν σε κακή κατάσταση προσπάθησε να της επιτεθεί, αφού αγνόησε την έκκλησή του, την ώρα που έδειχνε την περιοχή σε έναν φίλο». Τελικά, όπως είπε η Hayek, δύο gentlemen που βρέθηκαν στον δρόμο της σταμάτησαν τον άνδρα και τη συνόδευσαν με ασφάλεια μέχρι το αυτοκίνητό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Salma Hayek γι΄ ακόμα μια φορά αυτοσαρκάζεται: «Ο ρόλος μου στο Eternals είναι ταπεινωτικός»

Η Salma Hayek είναι περήφανη για τον σύζυγό της και ο λόγος είναι οικολογικός