«Έχεις μόνο μέρες ζωής» - Όταν η μαμά της Selena Gomez άκουσε τη διάγνωση των γιατρών

«Έχεις μόνο μέρες ζωής» - Όταν η μαμά της Selena Gomez άκουσε τη διάγνωση των γιατρών

Η Mandy Teefey μίλησε για όλα στον λογαριασμό της στο Instagram αποκαλύπτοντας την περιπέτεια της υγείας της.

Η μαμά της Selena Gomez, Mandy Teefey, βίωσε μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια με την υγεία της, φτάνοντας σε σημείο να ακούει από τους γιατρούς ότι είχε μόλις μερικές ημέρες να ζήσει. Η 46χρονη ηθοποιός και manager έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία μίλησε αναλυτικά για όλα όσα πέρασε.

Η Teefey, όπως χαρακτηριστικά είπε, έπαθε δύο φορές πνευμονία, μόλυνση και φλεγμονή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει 27 κιλά. Χρήστες του Instagram άρχισαν να της στέλνουν προσωπικά μηνύματα σχετικά με το βάρος της -παρέθεσε και ένα print screen ενός εξ αυτών- με τη Mandy να βάζει τα πράγματα στη θέση τους για όλα.

Selena Gomez: «Δε χρειάζεται να έχω σώμα 19χρονης γιατί δεν είμαι 19χρονη»

Η ανάρτηση της Mandy Teefey για την περιπέτεια της υγείας της

https://www.instagram.com/p/CWe49mnlTY_

«Δε θα το συζητούσα ποτέ, αλλά ήξερα ότι, όταν το εξώφυλλο του Entrepreneur κυκλοφόρησε, θα λάμβανα σε μηνύματα σχόλια για το βάρος μου. Μόλις δημοσίευσα μία ευγενική πρόταση αντί για τα ονόματα με τα οποία με αποκαλούν. Αλλά, ήμουν έξω από το νοσοκομείο για περίπου 3,5 εβδομάδες από διπλή πνευμονία. Μου είπαν ότι είχα μόνο μέρες ζωής. Είχα θαυματουργούς γιατρούς και αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μου να με βοηθάει να προχωρήσω. Πάλεψα. Οι γιατροί πάλεψαν και ήμουν μία από τους λίγους που τα κατάφεραν. Πήρα 27 κιλά συν τη φλεγμονή από τη μόλυνση. Ποτέ δεν παράτησα τον εαυτό μου ή το Wondermind (η πλατφόρμα υγείας της Selena Gomez που απενοχοποιεί τα προβλήματα ψυχικής υγείας) που γίνεται πραγματικότητα. Δεν είχα καμία δουλειά να είμαι στη φωτογράφιση. Οπότε, χτες, ήταν μία υπέροχη μέρα για πολλούς λόγους γεμάτη με προσωπικές επιθέσεις. Είμαι υγιής και θα δουλέψω στον εαυτό μου με τον ρυθμό μου. Είναι ένα θαύμα που είμαι εδώ και δε με ενδιαφέρει καθόλου που είμαι 16 και όχι 8. Πολλή αγάπη για όλους. Ας κάνουμε Wondermind! Η πρώτη φωτογραφία ήταν όταν είχα δύο μέρες να ζήσω, η δεύτερη φωτογραφία ήταν τη μέρα που πήρα εξιτήριο»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!

Η Salma Hayek απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Camila Cabello: Το πρώτο post μετά τον χωρισμό δείχνει… ότι περνά και μόνη της καλά (photos)