Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Μπισμπίκης και Βανδή πήγαν για φαγητό και ο φίλος τους δημοσίευσε  την πρώτη τους κοινή πόζα στο Instagram.

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι γεγονός μετά την απόφαση του ζευγαριού να αφήσει το κρυφτό και να ενδώσει στα φλας των φωτογράφων.

Τόπος συνάντησης ήταν τα εγκαίνια της ανωτάτης δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, καλού φίλου της Βανδή και συνεργάτη του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Κι αφού η 52χρονη τραγουδίστρια και ο 44χρονος αγαπημένος της εμφανίστηκαν μαζί ντυμένοι στα μαύρα στα εγκαίνια, ακολούθησε κοινή και πάλι έξοδος για φαγητό στην Ψαρόσκαλα της Πειραϊκής μαζί με τον Μανώλη Κονταρό και τον Λάκη Λαζόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CWnFf-qMxjI

Η Δέσποινα μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Κονταρό στον λογαριασμό της στο Instagram, κι εκείνος είχε φροντίσει να μας χαρίσει την πρώτη κοινή ποζα στο Instagram για το ζευγάρι την οποία δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό ως σταθερό ποστ και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χτες φάγαμε με την καλύτερη παρέα στη @psaroskala_peiraikis συντροφιά με την Δέσποινα Βανδή, Λάκη Λαζόπουλο και τον Βασίλη Μπισμπίκη»!

vandi bisbikis emfanisi

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης

VANDI MPISMPIKIS2

Κάπως έτσι, το νέο αυτό hot ζευγάρι της showbiz έγινε Instagram official σε μια σπάνια κίνηση για τη Δέσποινα Βανδή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι κοινές φωτογραφίες με τον Ντέμη Νικολαΐδη στη διάρκεια του γάμου τους στα social media ήταν σπάνιες.

VANDI MPISMPIKIS

To κοινό δείπνο:

Το δείπνο μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση δεν ήταν μόνο ανάμεσα στον Μανώλη Κονταρό, τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η παρέα ήταν μεγάλη και τα stories στο Instagram μαρτυρούν πως η βραδιά ήταν εξαιρετική για όσους βρέθηκαν στην Πειραΐκή. Η Δέσποινα φωτογραφήθηκε στο μαγαζί χωρίς να θέλει πια να κρύβεται και το ίδιο έκανε και ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσιεύοντας stories μαζί με τον Μανώλη Κονταρό.


Η πρώτη κοινή εμφάνιση:

Η 52χρονη Δέσποινα Βανδή και ο 44χρονος Βασίλης Μπισμπίκης έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής Τεχνών 100 του Λάκη Λαζόπουλου.

Δέσποινα και Βασίλης εμφανίστηκαν στα εγκαίνια ντυμένη στα μαύρα, με τον ηθοποιό να περπατάει μπροστά και τη Βανδή να έπεται πίσω κοιτώντας διαρκώς το πάτωμα με την αμηχανία να είναι έκδηλη.

Κονταρός και Βανδή:

https://www.instagram.com/p/COh7EGDJVdn

Η Δέσποινα Βανδή έχει κάνει μια σειρά κοινών εμφανίσεων στην τηλεόραση με τον Μανώλη Κονταρό. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί στην εκπομπή της Βανδή από το Ρέθυμνο για το My Greece στο Mega αλλά και στην τελευταία περσινή εκπομπή από το Σπίτι με το Mega στη Λίμνη Βουλιαγμένης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση και το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία

H σιγή της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το σχόλιο για το ταξίδι στη Ρώμη με τον Μπισμπίκη