Κατερίνα Καινούργιου: Ο τραυματισμός στο πόδι της και η μεγάλη ανησυχία (video)

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τραυματισμός στο πόδι της και η μεγάλη ανησυχία (video)

Ένα ατύχημα στο πόδι είχε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ένα ατύχημα στο δεξί πόδι είχε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε τι ακριβώς της συμβαίνει με ένα story στο Instagram. Η παρουσιάστρια ακούστηκε αγχωμένη και αναστατωμένη με αυτό που της συνέβη, ενώ οι συνεργάτες της ήταν στο πλάι της για να τη βοηθήσουν να το αντιμετωπίσει.

kostoumi kainourgiou

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

Το story της Καινούργιου με το μελανιασμένο πόδι

Το βίντεο που θα δεις ευθύς αμέσως δείχνει το ατύχημα που είχε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δείχνει το μελανιασμένο, δεξί πόδι της στην περιοχή γύρω από το γόνατο- χωρίς βέβαια να εξηγεί πώς ακριβώς τραυματίστηκε- και συνομιλεί με τη συνεργάτιδά της και στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ, εμφανώς ανήσυχη.



«Νομίζω Γεωργία δεν μου έχει ξανασυμβεί. Παιδιά, δεν ξέρω… Όσο πάει γίνεται και πιο μεγάλο», λέει η Κατερίνα Καινούργιου με τη συνεργάτιδά της να απαντά: «Να πάμε σε ένα νοσοκομείο να το δούμε;».

Και η παρουσιάστρια λέει: «Δεν ξέρω».

Το δύσκολο τελευταίο διάστημα στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει μια αρκετά δύσκολη περίοδο μιας και φημολογείται ότι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον επί 2,5 χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιώσει το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

traumatismos katken

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν λίγες μέρες η ίδια αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της βρίσκεται στο νοσοκομείο λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της: «Περαστικά στον μπαμπά μου, περνάει δύσκολα. Δεν έχει κορονοϊό. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά».

Και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η αναστάτωση, ήρθε τώρα και ο τραυματισμός στο πόδι της παρουσιάστριας να τη… βάλει σε περιπέτειες.

Photos: @katken85

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων

Νέα περιπέτεια για την Κατερίνα Καινούργιου: Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της