Η showbiz γιορτάζει! Χρόνια πολλά στις Κατερίνες της tv σου (photos)

Η showbiz γιορτάζει! Χρόνια πολλά στις Κατερίνες της tv σου (photos)

Αχ Ρίνα, Κατερίνα! Οι παρουσιάστριες και όχι 

Κατερίνα Κατερινάκι, Ρίνα Κατερίνα μου, όμορφη μου Κατερίνα, του μπαξέ μου καρδερίνα! Σήμερα γιορτάζουν οι απανταχού Κατερίνες και οι Κατερίνες της τηλεόρασης τις οποίες αγαπάμε λίγο παραπάνω!

Ωδή στην Κατερίνα λοιπόν!

Αχ Κατερίνα Καινούργιου

Η απόφασή της να φύγει από το Open και να μετακομίσει στον Alpha με τη Super Κατερίνα έχει αποδώσει καρπούς και καταφέρνει στη δύσκολη μάχη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν να τερματίζει πρώτη ή να κονταροχτυπιέται στα ίσα με τη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους αγαπιούνται εκτός τιβί, οπότε κανένας ανταγωνισμός δεν υπάρχει, μόνο επαγγελματικός συναγωνισμός.

Στα προσωπικά της, βιώνει μια μικρή θύελλα, με τα σύννεφα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τραυματισμός στο πόδι της και η μεγάλη ανησυχία (video)

Αχ Κατερίνα Στικούδη:

Μαμά έγινε πριν σαράντα ημέρες η Κατερίνα Στικούδη, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της που θα λάβει το όνομα Βύρωνας, καρπός της σχέσης και του γάμου της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Το όνομά της φημολογείται και για το Black Out αλλά η Κατερίνα

Η Κατερίνα αποφάσισε να βρίσκεται στο backstage του J2Us και ακόμα και μετά τον ερχομό του μωρού δεν κλείστηκε στο σπίτι αλλά ήταν επιλογή της να επιστρέψει στη δουλειά της.

Κι όση κριτική κι αν δέχτηκε για την επιλογή της αυτή, η Κατερίνα δεν μασάει και συνεχίζει να χαμογελάει δηλώνοντας πιο δυνατή από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CWNqUAjgZlp

Αχ Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου γιορτάζει φέτος σε μια σεζόν αλλαγών τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά από χρόνια παρουσίασης στο STAR, η Καραβάτου μετακόμισε στο MEGA όπου και την βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στο Τι λες τώρα.

Σε προσωπικό επίπεδο, η Κατερίνα ξάφνιασε τους πάντες το καλοκαίρι, όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη.



Και πριν μερικές εβδομάδες, η Καραβάτου αντιμετώπισε μια μεγάλη απώλεια, εκείνη της μητέρας της. Κι όμως, βρήκε τη δύναμη και επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο, μην κρύβοντας τη λύπη της.

Ax Kατερίνα Ζαρίφη:

Το χιούμορ της Κατερίνας Ζαρίφη το παολαμβάνουμε καθημερινά τα απογεύματα στο ραδιοφωνικό της show στο Myradio αλλά η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά, Συμπέθεροι από τα Τίρανα ανέδειξε το υποκριτικό της ταλέντο.



Η Κατερίνα ξέρει πάντα πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση και να ξεχωρίζει με το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

Η Καραβάτου λύγισε στο Instagram για τη μαμά της: «Πώς να συνεχίσω ενώ έχει συμβεί αυτό»

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)