Σασμός: Τα ψέματα της Καλλιόπης φέρνουν συμφορές - Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την τύχη του Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Τα ψέματα της Καλλιόπης φέρνουν συμφορές - Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την τύχη του Αστέρη

Μια φωτογραφία από τα σημερινά γυρίσματα στο Ρέθυμνο δείχνει τη Στέλλα να επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και στη συνέχεια να τον συναντά στην παραλία! Τι ακριβώς θα συμβεί; 

Ο Μαθιός δείχνει έναν αλλοπρόσαλο χαρακτήρα απόψε στο Σασμό του Alpha και ναι, δεν θα μας αρέσει. Πρώτον φοβάται μήπως ο 'Αγγελος τους «φάει» την περιουσία και δεύτερον τα βάζει με τον Αστέρη και την Αργυρώ γιατί τους βλέπει να φιλιούνται αλλά και με τη Βασιλική γιατί ήξερε το μυστικό τους. 'Εξαλλη γίνεται και η γιαγιά Ειρήνη η οποία προειδοποιεί την νύφη της να μη της ξεφύγει τίποτε, για το ψέμα άλλοθι που είχαν πεί για το φόνο του Στεφανή στον αστυνόμο, ενώ σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Καλλιόπη που έχει πεί τη μισή αλήθεια για την Ανθούλα στους γιούς της και τον 'Αγγελο. Πριν από αυτό όμως σας έχουμε μια έκπληξη, για την τύχη του Αστέρη, στα επεισόδια που θα δούμε από την αρχή της νέας χρονιάς.


https://www.instagram.com/p/CWqtSVhqPPP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σας έχουμε ήδη προιδεάσει με τις εξελίξεις που θα συμβούν την επόμενη εβδομάδα και την κατά λάθος δολοφονία του Πέτρου από τον Αστέρη. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα από μέλη της παραγωγής του Σασμού στον Alpha, από τα γυρίσματα στα Χανιά και το Ρέθυμνο, βλέπουμε πως η Στέλλα η οποία όπως σας είχαμε αποκαλύψει έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, τον επισκέπτεται στη φυλακή μαζί με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη. Υπάρχει όμως και μια φωτογραφία που τους δείχνει εκτός να πίνουν τον καφέ τους στην παραλία, κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρης θα αποφυλακιστεί, προφανώς μέχρι να γίνει η δίκη του.

fylakes argiro

Αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε η Ανθούλα;


Η Καλλιόπη ξεκινά τη διήγηση για τη μαμά του 'Αγγελου, αλλά λέει μόνο αυτά που τη συμφέρουν. Ούτε ποιος είναι ο πατέρας του, ούτε πως έφτασε η Ανθούλα στην αυτοκτονία. Και τελικά προκύπτει νέο ερώτημα τις τελευταίες ημέρες. Αυτοκτόνησε η Ανθούλα ή κάποιος τη δολοφόνησε για να μην αποκαλύψει το μυστικό του παιδιού της; Είχε μάθει το μυστικό ο αδελφός της και πήρε την κατάσταση στα χέρια του ή βρέθηκε άλλος και τη σκότωσε από την πλευρά των Βρουλάκηδων; Για να βοηθήσουμε τη σκέψη σας αυτή που είχε συμφέρον να σιγήσει η Ανθούλα ήταν η Καλλιόπη. Πρώτον γιατί φοβόταν τις επιπτώσεις που θα είχε αυτό στον άντρα της και δεύτερον γιατί φοβόταν για τα παιδιά της. Αλλά θα έφτανε μέχρι εκεί; Η έρευνα μόλις ξεκίνησε για να φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου.

vasiliki n51

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σε σύγκρουση για την Αργυρώ - Η Καλλιόπη λέει την αλήθεια για την Ανθούλα

Η τηλεοπτική Καλλιόπη πάντως όταν μάθει το δεσμό του Αστέρη με την Αργυρώ...θα γίνει σεισμός, όπως αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης που μίλησε στην Super Κατερίνα στον Alpha. Και φυσικά βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την μαμά του Μαρία Τζομπανάκη, που υποδύεται και την τηλεοπτική του μαμά Καλλιόπη και για το πόσο λατρεύει το γιό του και εγγονό της.



Ο Μαθιός....αλλιώς

Το φέρνει από εδώ το φέρνει από εκεί, ο Μαθιός στην κουβέντα που κάνει με τον Αστέρη αναρωτιέται τους σκοπούς του 'Αγγελου. Και καταλήγει στο συμπεράσμα πως κινδυνεύει και η περιουσία τους, γιατί θα ζητήσει μερίδιο....αναδρομικά, τώρα που έμαθε ποια είναι η οικογένειά του. Δεν τον περιμέναμε και τόσο συμφεροντολόγο το Μαθιό. Ο οποίος μάλιστα κάνει και μια διερευνητική επίσκεψη στον 'Αγγελο για να δει τις προθέσεις του. Το μεγάλο σόκ πάντως θα το πάθει μόλις δει τον Αστέρη να φιλά την Αργυρώ. 'Εξαλλος τα βάζει με το ζευγάρι και κάνει επίθεση και στη Βασιλική που είναι μαζί του και κατάλαβε πως γνώριζε το μυστικό τους. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Γιατί θα τσακωθεί με τον Αστέρη, θα χωρίσει από τη Βασιλική, θα τα βάλει με την Αργυρώ αλλά και τη μητέρα της Μαρίνα που μόλις μαθαίνει τα νέα τρέχει να τον βρεί για να προλάβει χειρότερες εξελίξεις. Τη Μαρίνα ωστόσο και τη γιαγιά Ειρήνη τις απασχολεί και ο Πέτρος που επίσης έχει τα νεύρα του με αυτό το δεσμό.



'Οσο για το ερώτημα πότε ο αστυνόμος θα τα μάθει όλα; Θα τα μάθει, αλλά όχι τώρα. Αυτό θα συμβεί μετά την αιφνίδια δολοφονία του Πέτρου όπου θα σταθεί στην απαρηγόρητη Μαρίνα. Εκείνη θα θελήσει να «καθαρίσει» τη μνήμη του παιδιού της, ο οποίος φορτώθηκε πριν πεθάνει, τις φήμες ότι δολοφόνησε το Στεφανή, ενώ είναι αθώος.

Photo credits: @nikolaidou_marika

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο 'Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς

Σασμός: Ο Μαθιός σπαράζει στην αγκαλιά της Βασιλικής – Τα περίεργα δώρα των φανς στον Δημήτρη Λάλο

Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή