Ο σκληρός σεφ Gordon Ramsay έβαλε δημόσια τα κλάματα για την κόρη του Matilda

Κατερίνα Μπούσιου
Ο σκληρός σεφ Gordon Ramsay έβαλε δημόσια τα κλάματα για την κόρη του Matilda

Η κάμερα τον «έπιασε» να κλαίει με λυγμούς μετά την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Strictly Come Dancing, δηλαδή του  βρετανικού DWTS. 

Τον έχουμε συνηθίσει να βρίζει, να είναι προσβλητικός, να πετά τα πιάτα στον αέρα ή στα σκουπίδια, στους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς όπως το Hell's Kitchen στους οποίους συμμετείχε ως κριτής, ή στα δικά του show που φέρουν το όνομά του, ακόμη και στην αλυσίδα εστιατορίων που έχει στην ιδιοκτησία του. 'Ομως o σκληρός Gordon Ramsay, ένας από τους πιο διάσημους και πλούσιους celebrity σεφ στον κόσμο, για πρώτη φορά λύγισε και έκλαψε μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό, όταν είδε την κόρη του Matilda και τον παρτενέρ της χορογράφο Nikita Kuzmin, να προκρίνονται στους ημιτελικούς του διαγωνισμού χορού Strictly Come Dancing, το βρετανικό DWTS δηλαδή. Είναι η πρώτη φορά που οι βρετανοί τον είδαν σε τέτοια κατάσταση, παρόλο που ο ίδιος προσπαθούσε να κρυφτεί από την κάμερα.



«Είμαι περήφανος για εκείνη»

Μετά το live της πρόκρισης, ο Ramsay έκανε και ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, όπου μιλάει με πολύ συγκινητικά λόγια για την δεύτερη κόρη του, η οποία μάλιστα εκτός από γνωστή influencer, είναι και σέφ, ακολουθώντας τη καριέρα του. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο υπερήφανος αισθάνομαι για αυτούς τους δύο, οι οποίοι εργάστηκαν με ταπεινότητα και ήταν προσγειωμένοι. Μια γιορτή της νεότητας που με κάνει να νιώθω πολύ χαρούμενος. Το μέλλον είναι λαμπρό και εσείς οι δύο να συνεχίσετε να λάμπετε. Με αγάπη. Ο μπαμπάς»


https://www.instagram.com/p/CW1eoA6j_1q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ramsay ο οποίος συνεργάζεται με την κόρη του στο τηλεοπτικό show, «Matilda and the Ramsay Bunch», δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του αν κάποιος του προσβάλει ένα από από τα παιδιά του. 'Ετσι είχε συμβεί και με την Matilda, όταν έγινε αντικείμενο ρατσιστικής κριτικής από το βρετανό ραδιοφωνικό παραγωγό Steve Allen ο οποίος την είχε χαρακτηρίσει, ως ένα «παχουλό μικρό πραγματάκι» με την ίδια να αντιδρά τότε μέσω Instagram, λέγοντας ότι παρόλο που δεν την επηρεάζουν σχόλια και αρνητικές κριτικές, «είναι πολύ άσχημο κάποιος να ερευνά και να ασχολείται με το βάρος και την εμφάνιση κάποιου άλλου»



Ο σέφ τότε είχε επικροτήσει την απόφαση της να απαντήσει δημόσια στο κακεντρεχές σχόλιο. «Με έκανε πολύ περήφανο που στάθηκε όρθια και είπε «αυτό δεν το ανέχομαι». Είναι για όνομα του Θεού μόλις 19 χρονών και έχει ανάψει ο π...ς της το τελευταίο διάστημα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο μέσω Zoom. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα είτε αφορά ένα κορίτσι, είτε ένα αγόρι. 'Εχει παλέψει με το βάρος της και το κάνει κάθε μέρα» όπως είχε πεί.



Ο Gordon Ramsay, όλοι μας έχουμε καταλάβει, έχει τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά του και ανάμεσα στη μεγαλύτερη Holly, την Matildfa, τον Jack Scott και την Megan Jane, η Matilda ή Tilly οπως είναι το χαιδευτικό της, έχει αποκτήσει το μπριο του και το ταλέντο του στην κουζίνα. 'Αξια διάδοχος και σίγουρα πιο ευγενική από το μπαμπά της!

Photo credits: Associated Press/Instagram:@gordongram @tillyramsay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Gordon Ramsay μαγείρεψε στη Σαντορίνη και «τα άκουσε» από την κ. Κατίνα - Η άγνωστη λεπτομέρεια

Gordon Ramsay: Οι αποκαλύψεις της κόρης του για κακοποίηση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Ο παίκτης που έφυγε από την κουζίνα του Gordon Ramsay για να έρθει στο Master Chef