Και κάπως έτσι όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna είναι έγκυος (photos)

Και κάπως έτσι όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna είναι έγκυος (photos)

Η τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει τίποτα, αλλά οι νέες της φωτογραφίες έβαλαν σε υποψίες το κοινό.

Μετά από 400 χρόνια υπό την αρχηγεία του βασιλικού θρόνου της Αγγλίας, τα Barbados ανεξαρτητοποιήθηκαν και εξέλεξαν τη Sandra Mason ως αρχηγό του κράτους. Ο πρίγκιπας Κάρολος έδωσε το παρών στην τελετή, αυτήν τη φορά, όμως, όχι συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Ελισάβετ (που ως γνωστόν αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας).

Στα πλάνα που εξασφάλισαν οι φωτογράφοι της ημέρας, τον Κάρολο ακολούθησε η Rihanna, που κατάγεται από το νησί και που με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να το αναφέρει και να το διαφημίσει. Οι φανς, ωστόσο, που είδαν τις φωτογραφίες είναι πεπεισμένοι πως παρατήρησαν την κοιλίτσα της φουσκωμένη και τώρα πιστεύουν ότι είναι έγκυος.

Γιατί τα Barbados έδιωξαν την Ελισάβετ και ανέβασαν στον θρόνο τη Rihanna - Τι λέει ο Κάρολος

Οι φωτογραφίες που έκαναν τους φανς της Rihanna να πιστεύουν ότι είναι έγκυος



«Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Α$AP Rocky», έγραφε ένα tweet ενός επικυρωμένου λογαριασμού στο Twitter ονόματι «The Academy». Το tweet έχει γίνει repost πάνω από 24 χιλιάδες φορές και μεγάλο μέρος του κοινού φαίνεται να το πιστεύει σθεναρά.

Υπήρχε, μάλιστα, χρήστης που έφτασε να στείλει στην ίδια τη Rihanna για να το διαλευκάνει. Τώρα, το αν εκείνη του απάντησε ή πρόκειται να του απαντήσει είναι άλλο θέμα.



Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες περί εγκυμοσύνης εμφανίζονται για τη Rihanna, αλλά οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι μάλλον ήρθε η ώρα για τον πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky (Στις 19 Μαΐου του 2021, ο Rocky επιβεβαίωσε τη σχέση τους και αποκάλεσε τη Rihanna «τη μία και μοναδική»).

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Henry Cavill με τη μαμά του στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Witcher (photos)

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

Ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo - «Είναι μία υπέροχη ιστορία»