Η Kate Hudson εμφανίστηκε με νέο look - Τα κοντά της μαλλιά ενθουσίασαν το Instagram

Η Kate Hudson εμφανίστηκε με νέο look - Τα κοντά της μαλλιά ενθουσίασαν το Instagram

Η Hudson μάλλον ένιωσε την ανάγκη για μία αλλαγή με τον ερχομό του Δεκεμβρίου.

Οι αλλαγές είναι αναμενόμενα μέσα στο πρόγραμμα των celebrities. Τις επιλέγουν για να κρατούν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο αλλά και για να μη βαριούνται οι ίδιοι. Ανά διαστήματα, έχουμε δει τεράστιες αλλαγές. Από πολύ κοντά μαλλιά σε μακριά, από μελαχρινά σε ξανθά, κ.ο.κ.

Η Kate Hudson φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να προβεί σε μία τέτοια αλλαγή και, μάλιστα, μοιράστηκε την αντίστοιχη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Τι αλλαγή αποφάσισε να κάνει;

Η παράσταση τραγουδιού της Kate Hudson με την κόρη της Rani Rose είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα



Η Kate Hudson με πολύ κοντά μαλλιά

Η Hudson εμφανίστηκε στο Instagram της με πολύ κοντά μαλλιά, αφήνοντας για λίγο -ή πολύ, θα δούμε- τα πιο μακριά της μαλλιά πίσω. Στη φωτογραφία, ποζάρει σε μία ιδιαίτερα εορταστική διάθεση με κέρατα ταράνδου στο κεφάλι της, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και κρατώντας ένα μικρόφωνο με το όνομά της γραμμένο πάνω του. Μάλλον, με την άφιξη του Δεκεμβρίου η 42χρονη ηθοποιός είχε διάθεση για ανανέωση για… karaoke!

https://www.instagram.com/p/CW8iuj2pJcU

Η ανάρτηση με μακριά μαλλιά

Το επόμενο post που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, την έδειχνε ξανά με μακριά μαλλιά, κάτι που προβλημάτισε πολλούς σχετικά με το αν πράγματι τα έκοψε. Όμως, μπορεί κάλλιστα το εν λόγω βίντεο να είναι πιο παλιό από το νέο look ή το τελευταίο να έχει γίνει με τη βοήθεια κάποια περούκας.

https://www.instagram.com/p/CXAR72lJRLh

Σε κάθε περίπτωση, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τα μαλλιά της και άρχισαν να κάνουν non-stop σχόλια για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Συνέχισε στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Henry Cavill με τη μαμά του στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Witcher (photos)

Και κάπως έτσι όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna είναι έγκυος (photos)

Britney Spears και Πρίγκιπας William είχαν σχέση στο παρελθόν – Όλη η αλήθεια