Με δάκρυα στα μάτια ο Alec Baldwin υποστηρίζει: «Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη»

Ιωάννα Τζανή
Με δάκρυα στα μάτια ο Alec Baldwin υποστηρίζει: «Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη»

Ο Alec Baldwin είπε ότι θα είχε αυτοκτονήσει αν ένιωθε υπεύθυνος για τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins στα γυρίσματα της ταινίας του Rust, αλλά δεν αισθάνεται ένοχος.

Ο Alec Baldwin έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά τον πυροβολισμό που στοίχισε τη ζωή στη 42χρονη Halyna Hatchins κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust».

Μιλώντας στο ABC και τον George Stephanopoulos, ο ηθοποιός ήταν πολύ φορτισμένος και έδειξε να μην έχει ξεπεράσει ακόμη τον χαμό της διευθύντριας φωτογραφίας.

alrc baldwin killed woman hutchins10

Πρώτη μήνυση κατά του Alec Baldwin: «Πυροβόλησε εσκεμμένα στο πλατό του Rust»

Ο 63χρονος ηθοποιός υποστήριξε με δάκρυα στα μάτια ότι δεν πάτησε εκείνος τη σκανδάλη και ότι το όπλο απλώς εκπυρσοκρότησε ενώ βρισκόταν στα χέρια του στα γυρίσματα της ταινίας στο Νέο Μεξικό, στις 21 Οκτωβρίου.


https://www.instagram.com/p/CXAdFZOA87b

«Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος»

«Δεν ξέρω τι έγινε στο σετ. Κάποιος τοποθέτησε μια αληθινή σφαίρα, που δεν θα έπρεπε εξαρχής η σφαίρα αυτή να βρίσκεται στον χώρο των γυρισμάτων», είπε αρχικά ο Alec Baldwin.

Και συνέχισε:

«Κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη και δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά δεν είμαι εγώ. Ειλικρινά προς τον Θεό, αν πίστευα ότι ήμουν υπεύθυνος, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Και δεν το λέω επιπόλαια».

«Ποτέ δε θα σημάδευα κανέναν με όπλο και ποτέ δε θα τραβούσα τη σκανδάλη», δήλωσε κατηγορηματικά στην κάμερα του ABC ο ηθοποιός.



Ο Alec Baldwin δεν κατάλαβε αμέσως ότι η Halyna έπεσε νεκρή

Ο Alec Baldwin περιέγραψε λεπτομερώς για πρώτη φορά τα αμέσως επακόλουθα του δυστυχήματος.

«Το όπλο υποτίθεται ότι ήταν άδειο. Μου είπαν ότι μου έδωσαν ένα άδειο όπλο. Μόλις η Halyna έπεσε κάτω σκέφτηκα από μέσα μου: "Λιποθύμησε;". Kανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη. Είχε πάθει καρδιακή προσβολή; Γιατί θυμηθείτε ότι η περίπτωση να είχε βάλει κάποιος μια σφαίρα στο όπλο δεν υπήρχε καν στο μυαλό μας», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός.



Τα όμορφα λόγια του Baldwin για τη Halyna Hutchins

Αναφερόμενος στη Halyna Hutchins, ο Alec Baldwin ξέσπασε σε λυγμούς, υποστηρίζοντας: «Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από όλους όσοι δούλεψαν μαζί της, τη συμπαθούσαν όλοι και τη θαύμαζαν. Θέλω να πω, ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, δεν μου φαίνεται αληθινό».

Μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό, ο ηθοποιός είπε ότι συνάντησε τον σύζυγο της Halyna, τον Matthew. «Με αγκάλιασε και είπε: "Υποθέτω ότι θα το περάσουμε μαζί"».

Μιλώντας για τον γιο της 42χρονης, ο ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό το αγόρι δεν έχει πια μητέρα. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τη φέρουμε πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Angelina Jolie παίρνει θέση για την υπόθεση του Alec Baldwin με τον πυροβολισμό

Eric Roberts: «Ο Alec Baldwin είναι σπουδαίος άνθρωπος, ό,τι συνέβη έγινε καταλάθος»

Υπόθεση Baldwin: Η υπεύθυνη όπλων κατηγορεί την παραγωγή για ελλειπή μέτρα ασφαλείας