Η Bella Hadid επιστρέφει στην πασαρέλα της Victoria's Secret - Οι λόγοι που πήρε τη μεγάλη απόφαση

Ιωάννα Τζανή
Η Bella Hadid επιστρέφει στην πασαρέλα της Victoria's Secret - Οι λόγοι που πήρε τη μεγάλη απόφαση

Μετά την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε κατά τη συνεργασία της με τη Victoria's Secret, τα νέα δεδομένα και οι μεγάλες αλλαγές που έγιναν στον οίκο την έπεισαν να επιστρέψει στην ομάδα των «αγγέλων».

Η Bella Hadid είναι το τελευταίο όνομα που ανακοινώθηκε ως μέλος της Victoria's Secret Collective. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα που θα εμφανιστούν στην πασαρέλα της νέας κολεξιόν - συμπεριλαμβανομένης της Priyanka Chopra και της Megan Rapinoe - αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 25χρονη θα παρουσιάσει τα εσώρουχα της γνωστής εταιρείας.

Το νεαρό μοντέλο επιστρέφει τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από την ομάδα των «αγγέλων» της Victoria's Secret και, παρά την τραυματική εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, πήρε την απόφαση να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον οίκο προκειμένου να υπερασπιστεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

bellahadid dakria

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε η παγκοσμίου φήμης εταιρεία εσωρούχων μέσω Instagram, η Bella Hadid θα αποτελέσει μία από τις εννέα πρέσβειρες της νεοσύστατης VS Collective. Πρόκειται για μία καινοτόμα προσέγγιση της VS, που δημιουργεί νέα δεδομένα στη βιομηχανία της μόδας.


https://www.instagram.com/p/CW_AdRwu_WM

Η σεξουαλική παρενόχληση που την ανάγκασε να αποχωρήσει εν μια νυκτί

Η απόφαση της Bella Hadid να επιστρέψει στον αμερικανικό κολοσσό εσωρούχων αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού η 25χρονη αποχώρησε το 2018 ισχυριζόμενη ότι δέχτηκε κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Το διάσημο μοντέλο συμμετείχε σε αμέτρητες πασαρέλες της Victoria's Secret από το 2016 μέχρι και το 2018, ωστόσο η συνεργασία τους έληξε ξαφνικά, με απόφαση της ίδιας.

Δύο χρόνια αργότερα, η Bella Hadid βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για την αναρμοστή συμπεριφορά που είχε προς το πρόσωπό της αλλά και προς τις υπόλοιπες σνυαδέλφους της, ο Ed Razek, τέως executive producer του brand.



Πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Τα δεδομένα άλλαξαν και το γεγονός ότι η εταιρεία της Victoria's Secret στελεχώνεται πλέον στην πλειοψηφία της από γυναίκες, αποτέλεσε το εύναυσμα για τη Bella Hadid να επιστρέψει στην πασαρέλα του λαμπερού οίκου.

«Μου πήρε σχεδόν ενάμιση χρόνο για να πάρω την απόφαση να συναντηθώ μαζί τους. Ακόμη και η συνομιλία ήταν πολύ περίπλοκη για εμένα λόγω των όσων ένιωθα στο παρελθόν. Αλλά μου παρουσίασαν όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει και τον τρόπο με τον οποίο προχωρούν όχι μόνο όσον αφορά στη διαφορετικότητα του σώματος, αλλά και όσον αφορά στη διαφορετικότητα των γυναικών γενικότερα», είπε μιλώντας στο Marie Claire US η 25χρονη.


https://www.instagram.com/p/CVLGv8eg87i

Η Bella Hadid αισθάνεται ότι η εταιρεία έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ότι η ατμόσφαιρα είναι πλέον εντελώς διαφορετική. «Στόχος ήταν να πάρω πίσω τη δύναμή μου και να αφήσω ξανά την εξουσία πάνω στο σώμα μου και στον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε:

«Καθόμαστε όλα τα μοντέλα στο σετ και νιώθουμε πλέον ευγνώμονες που κάποιος μας στηρίζει. Είναι εντελώς αντίθετο με αυτό που συνέβαινε πριν, όταν οι άνδρες διηύθυναν την εταιρεία. Απλώς κοιτάζω γύρω μου και αισθάνομαι ξανά δυνατή. Αισθάνομαι δύναμη φορώντας εσώρουχα και όχι το σώμα μου είναι μια μηχανή που φέρνει λεφτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fashion Chameleon: Η Bella Hadid ποτέ δε φοβήθηκε να πειραματιστεί με το στυλ της (+10 glam looks)

Φεστιβάλ Καννών: Η Bella Hadid πιο κομψή από ποτέ με φόρεμα Schiaparelli

Η Bella Hadid «ορκίζεται» στο πιο παλιό Κορεάτικο μυστικό μακιγιάζ