Σίσσυ Χρηστίδου: Στο προσκέφαλο της μαμάς της στο νοσοκομείο - «Στείλτε τις προσευχές σας»

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο προσκέφαλο της μαμάς της στο νοσοκομείο - «Στείλτε τις προσευχές σας»

Η Σίσσυ έκανε ένα story μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η μαμά της Μίνα.

Ήταν 16 Ιουλίου 2021, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους fans της το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Μίνας μέσα από ένα βίντεο στο Youtube.

Στο βίντεο αυτό που έχει φτάσει το μισό εκατομμύριο προβολών, η παρουσιάστρια μίλησε για τη χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία από την οποία πάσχει η μητέρα της αλλά και τη μάχη που δίνει η κυρία Μίνα από την 1η Νομεβρίου οπότε και η οικογένειά της πληροφορήθηκε την κατάσταση της υγείας της.

Η μάχη της κυρίας Μίνας με τη λευχαιμία


https://www.instagram.com/p/CR4VXn1rzHe

Έναν χρόνο και ένα μήνα μετά, η μητέρα της παρουσιάστριας συνεχίζει να δίνει τη μάχη της μέσα από την αιματολογική κλινική Στοργή στη Θεσσαλονίκη.

Η Σίσσυ δημοσίευσε νωρίς το πρωί ένα story από το δωμάτιο του νοσοκομείου με ένα λούτρινο παιχνίδι του γιου της Mike, το οποίο ο μικρός έστειλε για να βοηθήσει τη γιαγιά του.

 mina mama sissys 2

Πριν από λίγο καιρό άλλωστε, η Σίσσυ είχε δημοσιεύσει ένα ακόμα post μέσα από το νοσοκομείο με έναν λούτρινο μονόκερο στα χέρια της μαμάς της, δώρο της ανιψιάς της και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

mama xristidou2

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κάνει διακοπές: Ο Αύγουστος στην αιματολογική κλινική με τη μαμά της (photo)

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι. Η μαμά μου είναι θηρίο, πιο θηρίο από το θηρίο, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Οι μονόκεροι της ανιψιάς μου. Μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη».



Το ευχαριστώ της Χρηστίδου:

«Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό», είχε πει η Σίσσυ τον Σεπτέμβριο στη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ όπου και είχε ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που την στήριξε.

Το δεύτερο story και η ευχή για προσευχές

Αργότερα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Χρηστίδου, είχε κάνει ένα ακόμα story στο προσκέφαλο της μητέρας της κι ενώ μάνα και κόρη παρακολουθούσαν τη Γη της Ελιάς στην οθόνη της τηλεόρασης του δωματίου στη Στοργή, με τη Σίσσυ να γράφει: «send prayers», δηλαδή, στείλτε τις προσευχές σας.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίσσυ Χρηστίδου - Συγκινεί στα γενέθλια του αδερφού της: «39 χρόνια ο βράχος μου»

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε όσα βίωσε όταν δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η μητέρα της πάσχει από λευχαιμία - Οι δύσκολες στιγμές του τελευταίου χρόνου