MadClip και Λιγνάδης στις top αναζητήσεις της Google στην Ελλάδα για το 2021

Πατούλια Κατερίνα
MadClip και Λιγνάδης στις top αναζητήσεις της Google στην Ελλάδα για το 2021

Οι φετινές αναζητήσεις της Google στις διασημότητες στην Ελλάδα επηρεάστηκαν από την επικαιρότητα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν την εκπνοή του 2021, η Google μας έδωσε τις λίστες με τις αναζητήσεις της χρονιάς τόσο παγκόσμια αλλά και σε επίπεδο χώρας.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, το 2021, ήταν μια χρονιά που η αναζήτηση διασημοτήτων επηρεάστηκε από την επικαιρότητα του κινήματος #metoo στο θέατρο και τον αθλητισμό αλλά και από τους θανάτους που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.

Όσον αφορά τη λίστα των διασημοτήτων για φέτος, στην κορυφή των αναζητήσεων στη χώρα μας βρέθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στη λίστα με τους διάσημους που έφυγαν από τη ζωή, το όνομα του trapper MadClip βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων για τη χρονιά που πέρασε με την Φώφη Γεννηματά να ακολουθεί.

Τοπ αναζητήσεις διασημοτήτων:

Δημήτρης Λιγνάδης: Τον Φεβρουάριο του 2021, στα πλαίσια του ελληνικού κινήματος #MeToo, έγιναν γνωστές καταγγελίες σε βάρος του Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση γεγονός που έφερε την παραίτησή του από τη θέση του στο Εθνικό Θέατρο στις 6 Φεβρουαρίου.




Στις 20 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κρίθηκε προφυλακιστέος. Σε βάρος του έχουν ασκηθεί τρεις ποινικές διώξεις για ισάριθμους βιασμούς ανηλίκων, με την τελευταία στις 14 Ιουνίου 2021 μετά από τέταρτη καταγγελία για σεξουαλική βία με αυτουργό τον καλλιτέχνη.

diasimotites

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον Φεβρουάριο του 2021, με αφορμή το «Ελληνικό Me Too», τρεις ηθοποιοί, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δημοσιοποίησαν η μία μετά την άλλη, περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που δέχτηκαν από τον Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής συνεργασίας τους. O εισαγγελέας αποφάσισε τον Μάιο του 2021 να προχωρήσει στην ποινική δίωξη του ηθοποιού. Η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού. Στις 27 Ιουλίου 2021 μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων.

Tην λίστα με τις διάσημες προσωπικότητες που γκουγκλάραμε περισσότερο συμπληρώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Ηλιάνα Αραβή, ο Γιώργος Κιμούλης, η Μαρία Σάκκαρη, ο Τάσος Ξιαρχό, η Σοφία Μπεκατώρου αλλά και ο ράπερ Lamanif.

madclip 122555321 127087039164447 8375772548772615691 n

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

Οι λίστα με τους εκλιπόντες διάσημους:

Πρώτος στην κορυφή των αναζητήσεων μετά το θανατηφόρο τροχαίο του, ήταν ο MadClip.

Ο αγαπημένος τράπερ με τις μεγάλες συνεργασίες της φετινής χρονιάς με την Ελένη Φουρέιρα, τη Ζόζεφιν και τα πολλά βραβεία, έφυγε από τη ζωή όταν το πολυτελές όχημά του προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.


https://www.instagram.com/p/CQlDmzdsINm

Δεύτερη σε αναζητήσεις, η Φώφη Γεννηματά ενώ ακολούθησε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο Τόλης Βοσκόπουλος ενώ ξαφνιάζει το όνομα του πρίγκιπα Φίλιππου μέσα στην ελληνική δεκάδα.

Ποια πρόσωπα είχαμε αναζητήσει το 2020, το 2019 και το 2018 περισσότερο; Να τα δούμε μαζί στην παρακάτω γκάλερι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η Σοφία Μπεκατώρου παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

Μίκης Θεοδωράκης - Τι απαντούσε στην σκληρή κριτική για την συνεργασία με τους… μπουζουκόβιους