Σασμός ή Survivor; Το κοινό ψήφισε τα τηλεοπτκά trends του 2021

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός ή Survivor; Το κοινό ψήφισε τα τηλεοπτκά trends του 2021

Μαθιός ή Σάκης Κατσούλης; Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια αυτή τη χρονιά και οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν να αναζητούν στη Google τα πάντα για τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εκπομπές που προτίμησαν περισσότερο. Ποιοι βρίσκονται στο top 10;

Από τον Άγιο Δομήνικο στην Κρήτη. Και από τα πλατώ του GNTM στην Κορέα. Δεν σταμάτησαν οι τηλεθεατές να αναζητούν στη Google, spoiler και πληροφορίες για τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά πρόσωπα. Σασμός, Survivor, Γη της ελιάς και ένας Σιωπηλός δρόμος που οδηγεί σε...έξαψη. Πολλές εκπλήξεις δείχνουν τα αποτελέσματα.


https://www.instagram.com/p/CQ6tAelgttA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Του Aγίου Δομήνικου τα καμώματα

Το Survivor εκτός από την πρωτιά στην τηλεθέαση για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ήταν και το θέμα που αναζήτησαν στη Google περισσότερο και με μεγάλη συχνότητα. Φαίνεται τελικά πως αυτές οι κόντρες του James Καφετζή με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο δελέασαν το κοινό, όπως και αυτό το παιχνίδι «έχουμε δεσμό ή δεν έχουμε» μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του τελικού νικητή Σάκη Κατσούλη.



Ο Σασμός στον Alpha είναι στη δεύτερη θέση και αυτό είναι όπως να το κάνουμε μεγάλη επιτυχία. Ο Μαθιός, η βεντέτα, τα ειδύλλια και οι δραματικές ανατροπές στο χωριό της Κρήτης, βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις από τον Σεπτέμβριο και όχι για έξι συνεχόμενους μήνες του 2021, όπως το Survivor. Και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι trend και για την επόμενη χρονιά, γιατί ακόμη δεν έχουμε φτάσει στην κορύφωση. Οι ταλαιπωρίες και η θλιβερή κατάληξη του ειδυλλίου Μαθιού και Βασιλικής έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό...θρίλερ. Αν και εμείς σας έχουμε ήδη προειδεάσει για τις εξελίξεις.



Σε απόσταση αναπνοής τι άλλο, από τη Γη της ελιάς, γιατί οι φανς της σειράς έχουν και εκεί τις αγωνίες τους. Θα παντρευτεί ο Γιώργης την Ιουλία; Θα ζήσουν ευτυχισμένοι ο Φίλιππος με τη Βασιλική; Δεν είναι αστεία αυτά τα ερωτήματα. Με απίστευτη φόρα και αυτό είναι το αξιοπερίεργο, σε σχέση με την χαμηλή τηλεθέαση που έκανε, έρχεται η Αγγελική στον Alpha. Προφανώς το θρίλερ μέχρι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της ηρωίδας και μέχρι να δούμε που θα σταματούσε τα...φονικά ο Πάνος Βλάχος ιντριγκάρισαν λίγο παραπάνω τους τηλεθεατές που διψούσαν για spoilers.

Δικαιωματικά τρεντάρει στο #5 το Squid Game ειδικά για το νεανικό κοινό και για όσους το θεωρούν το πιο αξιοπερίεργο τηλεοπτικό project παγκοσμίως.

Δείτε στη photo gallery και τους υπόλοιπους της δεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! 7 απορίες που περιμένουμε να λυθούν

Come with me για να τη βρεις... γίνεται στη Φάρμα - Ο Σταμάτης Γαρδέλης κι οι hot συμπαίκτριες του!

Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή που δεν θα δούμε ποτέ – «Τα έχασε» η Μενεγάκη με την έκπληξη του Τσαρούχα!