Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! 7 απορίες που περιμένουμε να λυθούν

Νατάσσα Σχοινά
Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! 7 απορίες που περιμένουμε να λυθούν

Όλα όσα περιμένουμε να μας δείξει ο νέος κύκλος του Squid Game.

Ευχάριστα τα νέα για τους φανς του Squid Game, αφού η δεύτερη σεζόν της διάσημης σειράς έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Όχι ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας εκπλήσσει δεδομένου του ότι μετατράπηκε σε Νο1 τάση στις σειρές στο Netflix, αλλά, και πάλι, χρειάζεσαι την επίσημη επιβεβαίωση για σιγουριά.

Τώρα, λοιπόν, με τη δεύτερη σεζόν να ετοιμάζεται, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν θα δοθεί απάντηση στις απορίες που μας άφησε η πρώτη σεζόν. Ελπίζουμε, δηλαδή, αυτή να είναι η περίπτωση.

Πάμε να τις δούμε.

Τι είναι τελικά το Squid Game και γιατί έχει γίνει φαινόμενο σε όλον τον πλανήτη

squid game netflix0

Γιατί επιλέχθηκαν 456 παίκτες;

squid game netflix7

Η πρώτη σεζόν δεν έδειξε ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ο αριθμός των παικτών ήταν 456. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι η παραγωγή του Squid Game να επέλεξε περί τους 500, αλλά κάποιοι απλώς δεν πήραν τη μεγάλη απόφαση να επικοινωνήσουν με τους μυστηριώδεις τύπου με αμφίεση πλασιέ που τους προσέγγισαν.

Πόσοι recruiters ακα πλασιέ υπάρχουν;



Οι πλασιέ που λέγαμε πριν κατά πάσα πιθανότητα είναι πολλοί. Δεν μπορεί να υπάρχει μόνο αυτός που προσέγγισε τον Gi-hun. Αν λάβουμε υπόψιν πόσους ανθρώπους πρέπει να βρουν με τον καθένα να βρίσκεται και σε άλλη περιοχή, χρειάζονται αρκετοί άνθρωποι ώστε να διαμοιραστεί το task.

Ποιοι είναι οι υπάλληλοι με τα σχήματα;

squid game netflix3

Οι φρουροί με τα σχήματα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στο Squid Game. Από πού ήρθαν και για ποιον λόγο είναι εκεί, ωστόσο, δε γνωρίζουμε. Πάντως, φαίνονται ιδιαίτερα ένθερμοι στα καθήκοντά τους.

Ποιοι είναι οι VIPs;



Οι VIPs είναι οι πλούσιοι που ουσιαστικά στοιχηματίζουν στο ποιος θα βγει νικητής στην παρτίδα του παιχνιδιού. Εκπροσωπούν, όμως, συγκεκριμένες προσωπικότητες του πλανήτη; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν στην επόμενη σεζόν υπάρξουν έμμεσες -ή και άμεσες- αναφορές.

Τι έχουν απογίνει οι προηγούμενοι νικητές;

squid game netflix18

Ένα πιθανό σενάριο είναι οι νικητές των προηγούμενων παιχνιδιών να προσλήφθηκαν από τη διοργάνωση του Squid Game. Ένα άλλο είναι να κατέληξαν όπως ο δικός μας πρωταγωνιστής που δεν άντεχε με όσα βίωσε και επέλεξε να ζει ως φτωχός, παρά το ότι σύμφωνα με τον τραπεζικό του λογαριασμό ήταν εκατομμυριούχος.

Ποιο ήταν το πρώτο Παιχνίδι του Καλαμαριού ever;

squid game season2 4

Στο δωμάτιο με τα αρχεία του παιχνιδιού, είδαμε φακέλους που φτάνουν αρκετά πίσω χρονικά. Ξέρουμε ότι ο Il-nam ήταν αυτός που είχε την ιδέα για τη διεξαγωγή παιχνιδιών, αλλά πώς μπορεί να ήταν το πρώτο ever; Είχε την ίδια μορφή που είχε το τελευταίο που είδαμε ή τα πράγματα δεν ήταν τόσο διεστραμμένα;

6 παιχνίδια που θα είχε το Squid Game αν γυριζόταν στην Ελλάδα

Ποιος κάνει τώρα κουμάντο;



Εφόσον υποτίθεται πως ο Il-nam πέθανε, ποιος παίρνει τη θέση του; Γιατί κάποιος την παίρνει. Τηλεφώνησε μέχρι και στον Gi-hun να τον προειδοποιήσει -ή να του πετάξει το «τυράκι» και να ασχοληθεί ξανά-.