Αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς της Καίτης Γαρμπή - Τι λέει για τις πλαστικές

Αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς της Καίτης Γαρμπή - Τι λέει για τις πλαστικές

Η Γαρμπή μίλησε στη δημοσιογράφο ακριβώς για το τι κάνει για να έχει λαμπερό δέρμα.

Οι πλαστικές επεμβάσεις και το θέμα της ομορφιάς αποτελούν hot topic. Ειδικά για τους celebrities που συνήθως παρουσιάζουν μία πιο λαμπερή και «τέλεια» πλευρά τους. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, υπάρχει μία στροφή προς τα πιο φυσικά αποτελέσματα.

Η Καίτη Γαρμπή διανύει το 60ό έτος της ηλικίας της και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και αποτελώντας μία από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα, αναμενόμενα οτιδήποτε σχετικό με εκείνη έρχεται στην επικαιρότητα. Το τι κάνει για να δείχνει τόσο λαμπερή είναι ένα από αυτά τα θέματα.

https://www.instagram.com/p/CO3WwJHA9r-

Αν και πολλοί μπορεί να έχουν αναφερθεί σε πλαστικές επεμβάσεις για αρκετές celebrities, η Γαρμπή υποστηρίζει ότι εκείνη είναι περισσότερο της φυσικής ομορφιάς. Αποδίδει, μάλιστα, το λαμπερό της πρόσωπο σε προσεγμένη διατροφή και φροντίδα του αλλά και στην εσωτερική της ομορφιά που αντανακλάται.

Καίτη Γαρμπή: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της Λιάνα – H ευχή για τα γενέθλιά της

Η δήλωση της Καίτης Γαρμπή για την ομορφιά

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη Γαρμπή ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της, η τραγουδίστρια δε δίστασε να σχολιάσει τι ακριβώς κάνει στην καθημερινότητά της.



«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πηγάζει από μέσα, ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε όμορφοι, όταν αυτό που έχουμε μέσα στην καρδιά μας αντανακλάται στα μάτια μας, στο δέρμα μας, στο πρόσωπό μας. Κάνω ό,τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Φροντίζω το δέρμα μου, φροντίζω τη διατροφή μου. Απλά δεν κάνω πολλά πράγματα γιατί δε μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω να μένω όσο γίνεται πιο φυσική περνώντας τα χρόνια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ξεχωριστό χρόνια πολλά της Άννας Βίσση στην Panik και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση

Εικασίες τέλος! Επιτέλους μάθαμε τι έχει η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό

Η είδηση που λύγισε τη Mariah Carey - Γιατί τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της