Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κουμπάρα η... βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο της κόρης Νταλαούρα

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κουμπάρα η... βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο της κόρης Νταλαούρα

 Έχουμε γάμο στο Κουδουνάρι και οι προετοιμασίες, περιλαμβάνουν ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών και καλής συμπεριφοράς για να γίνει η μεγάλη υποδοχή στο γαμπρό από το Λονδίνο που συγγενεύει με την βασίλισσα Ελισάβετ. 

Η Λίζα και ο 'Αλφρεντ καταφθάνουν στο Κουδουνάρι και η Πένη με την αδελφή της πρέπει να πείσουν τους συζύγους τους να δείξουν την καλύτερη διαγωγή. Και στους Συμπέθερους από τα Τίρανα στο Mega ετοιμαζόμαστε για μεγάλο πανηγύρι. Θα αποκαλυφθεί τελικά το μυστικό της καταγωγής του γαμπρού και πόσο θα επηρεάσει αυτός ο γάμος την πολιτική καριέρα του Λυκούργου;

marialekaki 1

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μπουκουράν και Μαρία Λεκάκη αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter

Γάμος στο Λονδίνο και δεξίωση με κοντοσούβλι

Ξεκινούν τα μαθήματα savoir vivre, αλλά ο Λυκούργος και ο Βασίλης είναι ανεπίδευτοι μαθήσεως. Αφήστε δε, τα μαθήματα αγγλικών. 'Αλλα αντί άλλων. Αλλά η Πένη και η Πωλίνα έχουν βάλει σκοπό να τους πείσουν πως πρέπει να μην δείξουν κατώτεροι μπροστά στον γαμπρό, που είναι λόρδος της γνωστής οικογενείας των Ντότσεστερ και πως πρέπει να μάθουν να τρώνε και να φέρονται. Και γίνεται το έλα να δείς.


https://www.instagram.com/tv/CXT46mRKOAQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια, η Πένη που ξέρει το μυστικό της κόρης της για την αλβανική καταγωγή του συντρόφου της, αρχίζει τις κουβέντες με τον Λυκούργο για τις προετοιμασίες του γάμου. Και ονειρεύεται το γάμο της κόρης της στο Αββαείο του Γουέστμινιστερ με καλεσμένη και γιατί όχι και κουμπάρα τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ο Λυκούργος δεν αντέχει όλα αυτά τα...ξενέρωτα βρετανικά έθιμα. Και πατάει πόδι. Γάμος χωρίς κοντοσούβλι και κοκορέτσι γίνεται. Ε, δεν γίνεται.



Τα δύο ζευγάρια δεν έχουν προλάβει να ετοιμαστούν και η Λίζα με τον 'Αλφρεντ έρχονται πέντε μέρες νωρίτερα στο Κουδουνάρι. Αλλά οι Κουδουναριώτες ακόμη και ένα απλό wellcome, δυσκολεύονται να το πουν. Στο δε τραπέζι όπου κάθονται να φάνε, συμβαίνουν ένα σωρό ευτράπελα. Μα πως να πείσεις τον Λυκούργο και το Βασίλη να μην φάνε όπως έχουν συνηθίσει; Ο καημένος ο 'Αλφερντ πάντως, δεν αντέχει τα ψέματα. Θέλει να αποκαλύψει την καταγωγή του, αλλά η Λίζα του ζητά πίστωση χρόνου, μέχρι να συμβουλευτεί τη μητέρα της. Τα νέα για τον ξακουστό γαμπρό ταξιδεύουν ταχύτατα σε όλο το χωριό και ο Λυκούργος κάνει όνειρα να κατέβει στην πολιτική ως βουλευτής, αφού θα συμπεθεριάσει με διάσημο σόι. Που να ήξερε ότι συμπέθερος θα είναι ο Μπουκουράν. Που οσονούπω καταφθάνει στο Κουδουνάρι.


https://www.instagram.com/p/CXRD3WmoVb-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το σπαρταριστό video από τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η μεταμφίεση του Μπουκουράν σε... Αναμπέλα φέρνει τα πάνω κάτω!

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το Κουδουνάρι γίνεται... St.Moritz - Ο fake γαμπρός από το Λονδίνο