Στον «αέρα» το τρέιλερ του MasterChef! Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ανατρεπτικό έχουμε δει

Ιωάννα Τζανή
Στον «αέρα» το τρέιλερ του MasterChef! Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ανατρεπτικό έχουμε δει

Οι τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, σε ρόλους που... ούτε φανταζόμασταν ότι θα τους βλέπαμε ποτέ!

Ο έκτος κατά σειρά κύκλος του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής παγκοσμίως, που δεν είναι άλλος από το MasterChef, αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και οι fans περιμένουν πώς και πώς.

Τώρα που κυκλοφόρησε και το τρέιλερ, το οποίο είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό και χιουμοριστικό έχουμε δει τελευταία στην ελληνική τηλεόραση, η ανυπομονησία εντείνεται και όλα προμηνύουν ότι οι συντελεστές του ριάλιτι μαγειρικής μάς επιφυλάσσουν πολλές ακόμη εκπλήξεις.


https://www.instagram.com/p/CXbm73Wsfq9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

mastercheF 2 copy

MasterChef: 'Ερχεται το ανατρεπτικό τρέιλερ με μπουζούκια μποξ και...πιρουέτες

Στο τρέιλερ του MasterChef που μόλις κυκλοφόρησε, τα μπουζούκια, το μπαλέτο και το μποξ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι κριτές σύμφωνα με το σενάριο, προσπάθησαν να δοκιμαστούν σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες και ταλέντα, αλλά το πεπρωμένο τους είναι τελικά μόνο το MasterChef.

Δες το τρέιλερ:



Και τώρα που απόλαυσες κι εσύ το τρέιλερ, νομίζω πως δεν έχεις πια αμφιβολία ότι η φετινή σεζόν του MasterChef θα είναι η καλύτερη ever!

Το τρέιλερ έχει ξετρελάνει τους fans του MasterChef!

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και τα σχόλια στο Twitter έχουν «πάρει φωτιά»! Οι φατσούλες που κλαίνει από τα γέλια «πάνε κι έρχονται» και στο post που δημοσίευσε ο λογαριασμός του MasterChef στο Instagram και οι τηλεθεατές δείχνουν να το έχουν ήδη λατρέψει.

Άλλωστε, δεν έχουμε ξαναδεί τους τρεις - κατά τ' άλλα αυστηρούς - κριτές του ριάλιτι μαγειρικής σε τόσο αστείους ρόλους και το τρέιλερ είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό!

Πηγή φωτογραφιών: @masterchefgr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef 6: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα και το αστείο σχόλιο του Κουτσόπουλου

Ατύχημα για τον Τζιοβάνι του MasterChef 5 - Η φωτογραφία με πατερίτσες

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τραγούδησε καραόκε σε πάρτι-έκπληξη με παίκτες του Masterchef (video)