Billie Eilish: «Βλέπω πορνό από όταν ήμουν 11. Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο»

Billie Eilish: «Βλέπω πορνό από όταν ήμουν 11. Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο»

Η Billie μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της εμπειρία.

Η Billie Eilish συνηθίζει να μιλάει ανοιχτά για ό,τι έχει στο μυαλό της, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα. Αυτό ακριβώς έκανε και όταν πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Howard Stern και το θέμα στράφηκε προς το πορνό.

Η 19χρονη σταρ μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με τις παραγωγές πορνό, καθώς επίσης και για τον αντίκτυπο που πιστεύει ότι έχει πάνω της η γνωριμία της σε μικρή ηλικία με αυτές.

billie eilish porn3

Η Billie Eilish πιστεύει ότι το πορνό τής κατέστρεψε τον εγκέφαλο

Η Eilish αποκάλυψε πως άρχισε να βλέπει πορνό από την ηλικία των 11. Αυτό θεωρεί πως την επηρέασε ουσιαστικά στη ζωή της, ειδικά όταν άρχισε να είναι σεξουαλικά ενεργή. Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφέρει πως πλέον το χαρακτηρίζει ως «ντροπή».



«Ως γυναίκα, νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Προηγουμένως, έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11 χρονών. Πιστεύω ότι πραγματικά μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό. Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σεξ, δεν έλεγα ‘όχι’ σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Αυτό συνέβαινε επειδή νόμιζα ότι αυτό έπρεπε να με ελκύει. Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό αγαπιέται τόσο πολύ και είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου που σκέφτηκα ότι ήταν εντάξει. Ο τρόπος που φαίνονται οι κόλποι στο πορνό είναι τρελός. Κανένας κόλπος δε μοιάζει έτσι. Τα γυναικεία σώματα δε μοιάζουν έτσι. Δεν είμαστε έτσι», σχολίασε.

billie eilish porn6

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Billie Eilish - Για όλα φταίει το κρεβάτι!

Η Eilish πίστευε ότι θα είναι μόνη για πάντα

Μέχρι πέρσι, η Billie δήλωσε πως πίστευε ότι θα είναι για πάντα single.

«Την περασμένη χρονιά, πίστευα ότι θα είμαι single για την υπόλοιπη ζωή μου. Ειλικρινά, δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ τον εαυτό μου σε οποιουδήποτε είδους σχέση. Το ξεπέρασα αρκετά γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.



Τον περασμένο Απρίλιο, κυκλοφόρησαν τα νέα πως η Billie είναι σε σχέση με τον ηθοποιό και podcaster Matthew Tyler Vorce και, αν και κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, η Page Six αναφέρει πως είναι αχώριστοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άουτς! Ο Ben Affleck ρίχνει το φταίξιμο στην Jennifer Garner - «Ακόμη θα έπινα αν ήμασταν μαζί»

Hilaria Baldwin: «Τότε κατάλαβα ότι ο γάμος μας είχε τελειώσει»

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει σκάνδαλα και μεγάλες απώλειες χωρίς να καταρρέει