Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με την Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τρόπο που εμπνέει

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με την Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τρόπο που εμπνέει

Ο Κρατερός είπε όσα θα θέλαμε να ακούσουμε για τη σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου.

Ήταν 17 Αυγούστου 2021 όταν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.

Και μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις μήνες, όμως ο Κρατερός, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απέδειξε πως δεν χωρίζουν όλοι οι άνθρωποι με άσχημο τρόπο και με δράματα.

Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και μπορούν να έχουν μια καλή σχέση κι όχι δράματα», ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής ο οποίος έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο να αλλάξει και την εξωτερική του εμφάνιση χάνοντας 15 ολόκληρα κιλά.



Τέρατα για τον χωρισμό:

Ο Κατσούλης, εξήγησε πάντως πως παρά τον ανώδυνο χωρισμό που δεν έκρυβε δράματα, ο ίδιος είδε να γράφονται τέρατα που λίγο ήθελαν για να περάσουν την κόκκινη γραμμή:

«Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή κι εκεί που σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον δικηγόρο. Είναι ωραίο να μάθουμε κάποια στιγμή ότι και μία καλή ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία».Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε. Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση. Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Πάντως, όταν ο Γρηγόρης ήθελε να μάθει αν η κοινή επαγγελματική πορεία του ζευγαριού κάθε πρωί στο πρωινό του STAR επηρέασε την προσωπική τους ζωή, ο Κατσούλης επέμεινε πως το ότι εργαζόταν μαζί με την Κατερίνα δεν επηρέασε καθόλου την σχέση τους.

Η διάψευση της νέας σχέσης:

Στα μέσα Οκτωβρίου, ο Κρατερός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και θέλησε να διεψεύσει μια ανάρτηση που τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδά του, ζητώντας της συγγνώμη για τα όποια προβλήματα της προκάλεσε το εν λόγω δημοσίευμα.






«Επειδή βρίσκομαι ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη στη συνεργάτιδα μου στο Montus Vivedi τη Μαρία Πασχαλίδου, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες, επειδή υπήρξε ένα δημοσίευμα το οποίο την χαρακτήρισε ως νέα σχέση μου, η κοπέλα δεν είναι του χώρου μας, το δημοσίευμα είναι απόλυτα ψευδές, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται, η γυναίκα έχει σύζυγο και παιδί και δημιουργήθηκε αναταραχή, έχουμε μιλήσει, της έχω ζητήσει συγνώμη. Εγώ έκανα απλά μια ανάρτηση του πολυχώρου μας, που έλεγε πως η κοπέλα θα κάνει πιλάτες και την παρουσίασαν διαφορετικά. Ακόμα κι αν ίσχυε κάτι για την προσωπική μου ζωή, εμένα δεν με αφορά αυτό το κομμάτι, εγώ θέλω να μιλάω για τις δουλειές, για τις συνεργασίες, αλλά το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν συμφωνώ και δεν συμφωνούσα ποτέ με αυτή την προώθηση γιατί πραγματικά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα», εξήγησε τότε ο Κρατερός.


https://www.instagram.com/p/BI72Uinj5YH




Η ανακοίνωση του χωρισμού:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», ανέφερε η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Καραβάτου-Κατσούλης: Το διαζύγιο, τα τελευταία κοινά post και οι χωριστοί επαγγελματικοί δρόμοι

Κρατερός Κατσούλης: Διαψεύδει τη σχέση με συνεργάτιδά του - Ξεκαθάρισε την αλήθεια

Η Καραβάτου μίλησε για το διαζύγιο από τον Κρατερό: Ο χαρακτηρισμός για τον πρώην σύζυγό της