Ο Αλέξης Γεωργούλης έπεσε από τον 2ο για να νικήσει τον αδερφό του - «Είχα σχεδόν λιποθυμήσει»

Ο Αλέξης Γεωργούλης έπεσε από τον 2ο για να νικήσει τον αδερφό του - «Είχα σχεδόν λιποθυμήσει»

Ο Γεωργούλης μίλησε για ένα απίστευτο περιστατικό του παρελθόντος, τη ζωή του στις Βρυξέλλες και την άποψή του για τον γάμο.

Στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης με φόντο τη Σκήτη Λάρισας. Ο ηθοποιός που τώρα μοιράζεται τον χρόνο του ανάμεσα στην περιοχή και τις Βρυξέλλες καθώς είναι ευρωβουλευτής, μίλησε για όλα.

Δείχνοντας τα όμορφα τοπία της Σκήτης στην κάμερα, ο Γεωργούλης μίλησε για την προσωπική του ζωή, την παιδική του ηλικία, καθώς και το πώς βλέπει τον γάμο.



Όταν έπεσε από τον δεύτερο όροφο για να νικήσει τον αδερφό του

Ο Αλέξης Γεωργούλης διηγήθηκε ένα περιστατικό, κατά το οποίο πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να μπορέσει να νικήσει τον αδερφό του.

«Ήμουν ζωηρό παιδί. Χειρότερα μεγαλώνοντας. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρός, σε αυτήν την παραλία, παίζαμε με τον αδερφό μου και με έναν τρόπο κάπως κέρδισε αυτό το κυνηγητό, γιατί με κλείδωσε έξω στη βεράντα. Είχε κατεβάσει τα ρολά, άρα με κέρδισε. Όχι, δε με κέρδισε. Πήδηξα από τον δεύτερο όροφο, τσακίστηκα λίγο, με μαζέψανε. Δεν είχα πάθει κάτι πολύ σοβαρό, απλώς είχα ζαλιστεί από το χτύπημα που έπεσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Είχα σχεδόν λιποθυμήσει», είπε.

alexis georgoulis atuxima gamos3

Η σχέση του με τους γονείς του

Η μητέρα του Γεωργούλη έδειχνε συνεχώς την αποδοχή της σε εκείνον, γεγονός στο οποίο ο ηθοποιός αποδίδει το ότι είναι ισορροπημένος. Η σχέση του με τον μπαμπά του, ωστόσο, είχε και μερικές ακόμα πλευρές.

«Η μητέρα μου δείχνει την αποδοχή της συνεχώς και γι’ αυτό μάλλον μέσα μου έχω ισορροπημένη ψυχολογία. Ο πατέρας μου έφυγε πριν από περίπου 10 χρόνια. Με τον πατέρα μου κάναμε περισσότερες συζητήσεις, αλλά είχε πάντα αυτό το ‘Ό,τι κι αν σου λέω εγώ, τελικά εσύ αποφασίζεις, εσύ το επωμίζεσαι.’ Σε πολλά σημεία ήταν ‘Η μάνα σου τι λέει σε αυτό; Άμα λέει η μάνα σου αυτό, χμ, ok’. Δείχνει και πόσο αγαπημένοι ήταν, γιατί δεν είχε ο καθένας μια ξεχωριστή άποψη. Ήταν πάντα μαζί», σχολίασε.




Η ζωή του στις Βρυξέλλες

Καθώς πλέον είναι ευρωβουλευτής, ο Γεωργούλης μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ Λάρισας και Βρυξελλών. Διηγήθηκε, λοιπόν, μία τυπική του ημέρα στο εξωτερικό: «Γύρω στις 9 – 9μιση, πηγαίνω στο γραφείο, βλέπω ποια είναι η ατζέντα της ημέρας. Δεν είναι μόνο ο πολιτισμός που έχει διαβούλευση, είναι και η BECA, η επιτροπή για τον καρκίνο, που και σε αυτή είμαι, οπότε όλη αυτή η διαδικασία θα μας πάει μέχρι τις 6».

alexis georgoulis atuxima gamos

Πώς βλέπει τον γάμο

Ο Γεωργούλης μίλησε για τον γάμο, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ πρόταση σε σύντροφό του, αλλά είχε φτάσει σε σημείο να το οραματιστεί: «Οραματίστηκα ότι θα μπορούσε να γίνει γάμος. Δεν έχω κάνει πρόταση. Τώρα δεν είμαι κοντά στον γάμο. Δε βλέπω εκκλησία, ούτε δημαρχείο. Δεν το βλέπω αρνητικά. Δε φοβάμαι το να γίνω μπαμπάς».

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ηθοποιός στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρωτόκολλο για την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο - Τι λέει πρώην αξιωματούχος

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του ηθοποιού Benedict Cumberbatch μετά από μάχη με τον καρκίνο

Ο Tom Cruise στέλνει ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο στους φίλους του κάθε χρόνο