Τι είναι τελοσπάντων το νέο σου τατουάζ Selena Gomez; Ο πλανήτης κάνει υποθέσεις - Το ίδιο κι εμείς

Νατάσσα Σχοινά
Τι είναι τελοσπάντων το νέο σου τατουάζ Selena Gomez; Ο πλανήτης κάνει υποθέσεις - Το ίδιο κι εμείς

Η σταρ έκανε ένα νέο τατουάζ και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που βλέπει.

Οι celebrities αγαπούν πολύ τα τατουάζ. Δεν είναι απλώς μία μόδα. Τα τατουάζ εκπροσωπούν συνήθως σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Περιστατικά, συναισθήματα και ανθρώπους που θέλουν να «φορούν» για πάντα πάνω τους. Και μερικά από αυτά είναι πραγματικά πολύ εμπνευσμένα.

Η Selena Gomez, που αγαπάει γενικά τα τατουάζ, προσέθεσε πρόσφατα ένα νέο στη συλλογή της, αλλά τα πράγματα είναι αρκετά θολά, αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κοντινή φωτογραφία, παρά μία μακρινή, την οποία όλοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν.



Το νέο τατουάζ της Selena Gomez

Η Selena Gomez επισκέφτηκε το Bag Bang, ένα κέντρο για τατουάζ στη Νέα Υόρκη, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του καλλιτέχνη για να της φιλοτεχνήσει το σχέδιο που είχε στο μυαλό της στην πλάτη. Η εικόνα που έχουμε για το τατουάζ είναι δημοσιευμένη στον λογαριασμό του Bang Bang στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CXgaW0cuvlT

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη που αποκάλυπτε το τατουάζ, η σταρ πόζαρε με φόντο τη γεμάτη γράφιτι τζαμαρία. Το πλάνο, όμως, είναι τόσο μακρινό που είναι αδύνατον να καταλάβεις τι ακριβώς αναπαριστά.



Τι μπορεί να είναι το νέο τατουάζ της

Ο κόσμος γρήγορα άρχισε να κάνει τις δικές του υποθέσεις σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η έμπνευση της Gomez και τι πρόκειται να δούμε στην πλάτη της, όταν αποφασίσει να μοιραστεί ένα πιο κοντινό πλάνο.

«Έχεις μόνο μέρες ζωής» - Όταν η μαμά της Selena Gomez άκουσε τη διάγνωση των γιατρών

Πολλοί πιστεύουν ότι δεδομένης της επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, SG3, το τατουάζ είναι κάτι σχετικό -κάτι που δεν ακούγεται καθόλου παράλογο-. «Η Selena κάνει τατουάζ στην πλάτη λίγο πριν το SG3. Ω, έρχεται», είπε ένας, με έναν άλλον άνθρωπο να σχολιάζει: «Εγώ, την ώρα που πηγαίνω να κάνω ένα ‘Ήταν αστείο’ τατουάζ, γιατί βλέπω τη Selena να καθορίζει μία εποχή ξανά».

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο ευφάνταστες υποθέσεις σχετικά με το τι είναι το τατουάζ -και τι πιστεύουμε εμείς ότι είναι-.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο William φέρνει gin με tonic στην Kate αφού κοιμίσει τα παιδιά - Πώς προσέχουν ο ένας τον άλλον

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του ηθοποιού Benedict Cumberbatch μετά από μάχη με τον καρκίνο

Το πρωτόκολλο για την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο - Τι λέει πρώην αξιωματούχος