Proud of You! Η Δέσποινα Βανδή φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης

Πατούλια Κατερίνα
Proud of You! Η Δέσποινα Βανδή φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης

Η Δέσποινα Βανδή καμαρώνει για μια ακόμα επιτυχία στην καριέρα της.

Η Δέσποινα Βανδή με καριέρα δεκαετιών είναι συνηθισμένη στις μεγάλες διακρίσεις αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να φιγουράρει σε billboard στην Times Square, την κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης.

Η ίδια η 52χρονη τραγουδίστρια έσπευσε να μοιραστεί τη στιγμή αυτή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

H Δέσποινα στην Times Square


https://www.instagram.com/p/CXis_BIsoQ4

Η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η Δέσποινα Βανδή έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

H διάκριση αυτή έρχεται τη στιγμή που η Βανδή βιώνει μια ευτυχισμένη φάση στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και ένα ακόμα τραγούδι, το Που Λες, με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη

«Music has no limit», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα στο προφίλ της στο Instagram που ξεπερνά τους 400.000 followers.

Σου θυμίζουμε πως η Δέσποινα Βανδή με το Γεια το 2001, τιμήθηκε με το βραβείο «Ελληνίδα Καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2002» στο διαγωνισμό του World Music Awards του 2002 στο Μόντε Κάρλο και ήταν η πρώτη φορά που αυτό το βραβείο απονεμήθηκε σε Έλληνα καλλιτέχνη που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.



Η ίδια είχε εξηγήσει τότε για την διεθνή καριέρα που της χτυπούσε την πόρτα:

«Την ώρα που το ζεις, δεν ξέρεις αν αυτό είναι το απόλυτο ή έχει και πιο πέρα. Δηλαδή με το “Γεια” ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο. Το όνομά μου μπήκε στο Billboard στο Νο1 και από κάτω έχω ονόματα όπως η Madonna και η Beyonce. Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου αυτό, αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το απόλυτο. Απλώς χαμογελάς και λες Ωραία, μετά τι γίνεται; Είναι άλλο να κάνεις μια διεθνή επιτυχία και άλλο η διεθνής καριέρα. Εδώ μιλούσαν για διεθνή καριέρα κι εγώ ντρεπόμουν. Γνωρίζοντας τον Γιώργο Λεβέντη, ήξερα ότι οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες επενδύουν συνήθως σε πιτσιρίκια. Εγώ ήμουν ήδη 35. Και από την άλλη, εγώ η ίδια δεν είχα κανένα καημό να σου πω την αλήθεια, γιατί είχα γυρίσει σελίδα στη ζωή μου. Μόλις είχα γίνει μάνα. Δεν γυάλιζε το μάτι μου. Αν μου είχε συμβεί στα 25, θα ήταν αλλιώς», τόνισε η Δέσποινα σε συνέντευξή της.

Οι υπόλοιπες stars στην Times Square


https://www.instagram.com/p/COSUtHqgblx

Πρώτη στην Times Square είχε μπει η Ελένη Φουρέιρα. Η οποία είχε εξηγήσει πως το να ξυπνάει και να βλέπεις τον εαυτό της στην Times Square έκανε την καρδιά της να σπάει από ευγνωμοσύνη, ενώ τόνισε πως ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα.

Tην ίδια ικανοποίηση είχε νιώσει και η Josephine βλέποντας τον εαυτό της στην πινακίδα του Spotify τονίζοντας πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητας και εξηγώντας πως ως κορίτσια μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.


https://www.instagram.com/p/CUKb8pToULh

Τη δική της μεγάλη στιγμή είχε και η Έλενα Τσαγκρινού που αγαπήθηκε ιδιαίτερα με το El Diablo με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στην περσινή Eurovision.


https://www.instagram.com/p/CQN5n4Jsug9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Megan Fox το φόρεσε πρώτη, η Δέσποινα Βανδή το απογείωσε το κόκκινο Dundas φόρεμα

Δέσποινα Βανδή: To νέο της τραγούδι για τον χωρισμό και η νέα εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο αεροδρόμιο της Κύπρου (video)