Ράδιο Αρβύλα: Μετά την αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, διαγράφουν τα κοινά βίντεο

Ράδιο Αρβύλα: Μετά την αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, διαγράφουν τα κοινά βίντεο

Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς προσπαθούν να «εξαφανίσουν» τον Παναγιωτόπουλο.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου με γυναίκες να βγαίνουν και να μιλούν τόσο για την παρενόχληση μέσω μηνυμάτων όσο και για υλικό από προσωπικές στιγμές με τουλάχιστον 50 γυναίκες που κρατούσε ο συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα στον υπολογιστή του.

Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς αδειάζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε όλα τα επίπεδα.

radioarvila kanakis 2

Ράδιο Αρβύλα: Eπιστρέφουν μετά τις 10 Ιανουαρίου - Η απάντηση Κανάκη για το revenge porn

Πρώτα ήρθε η δήλωση για το σκάνδαλο του Παναγιωτόπουλου με το revenge porn όπου η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα ξεκαθάρισε πως κανείς από αυτούς δεν γνώριζε τη δικαστική διαμάχη του Στάθη Παναναγιωτόπουλου με την πρώην σύντροφό του για τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ο παρουσιαστής δημοδίευσε από προσωπικές τους στιγμές. Οι Αρβύλα καταδίκασαν τις πράξεις του επί 13 χρόνια συνεργάτη τους και τον απομάκρυναν από την εκπομπή.

Η αγωγή για ζημία




Οι Ράδιο Αρβύλα αυτή τη φορά άδειασαν και πρακτικά τον πρώην συνεργάτη τους, κατηγορώντας τον σε αγωγή για οικονομική και προσωπική ζημία. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συμπαρουσιαστή τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο και όπως γνωστοποίησε η δικηγόρος των τριών, είναι σαφές ότι «έχουν υποστεί ζημιά σε επίπεδο προσώπων, αλλά και εκπομπής».

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης, «είναι θιγμένοι προσωπικά και επαγγελματικά».

«Εξαφανίζουν» τον Στάθη:

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Super Kατερίνα, οι Κιούσης, Κανάκης και Σερβετάς προσπαθούν να εξαφανίσουν υλικό που υπάρχει με τους ίδιους ακόμα και στα προσωπικά τους social media και δίκτυα μαζί με τον Παναγιωτόπουλο σε μια προσπάθεια να διαχωρίσουν πλήρως τη θέση τους με τον πρώην συμπαρουσιαστή τους.

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα εντοπίστηκε από τις κάμερες για πρώτη φορά ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο μαζί με τη σύζυγό του. Ο Παναγιωτόπουλος απέφυγε να μιλήσει στις κάμερες και προσπάθησε να προστατεύσει το πρόσωπο της συζύγου του για να μην φανεί στον φακό.



Ο μυστικός γάμος στην Αλόννησο:

Μετά από γνωριμία λίγων μόλις μηνών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε την 1η Νοεμβρίου την νεότερη σύντροφό του ενώ στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν μόνο δύο μάρτυρες που υπέγραψαν, αλλά και δύο ακόμη άνθρωποι, ένα ζευγάρι που έτυχε να είναι στο σημείο. Κανείς από τους υπόλοιπους Ράδιο Αρβύλα δεν έδωσε το παρών στον γάμο αυτό.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής ο οποίος μίλησε στην κάμερα είπε:

«Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα. Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Αβέβαιο το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Ακρίτα για Ράδιο Αρβύλα: «Δεν θα επιβιώσει η εκπομπή μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου»

Ράδιο Αρβύλα: Σε σοκ δηλώνει ο Κανάκης για τις καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου για revenge porn