Οι (υπερ)ήρωες είναι παντού στον κινηματογράφο αλλά έχεις δει τα εντυπωσιακά κορίτσια τους;

Οι (υπερ)ήρωες είναι παντού στον κινηματογράφο αλλά έχεις δει τα εντυπωσιακά κορίτσια τους;

Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, και άλλοι, με τις αγαπημένες τους.

Το Hollywood σήμερα έχει κατακλυστεί από ταινίες με υπερήρωες. Ανθρώπους που με τις δυνάμεις τους έχουν κυριολεκτικά σώσει τον κόσμο από καταστροφή. Εκείνους που έχουν δώσει το καλό παράδειγμα για το τι σημαίνει «ήρωας», ακόμα και στην περίπτωση που το «υπέρ» δε βρίσκεται στην αρχή της λέξης.

Προσωπικά, τους παρακολουθώ για χρόνια. Νιώθω σαν να έχω μεγαλώσει μαζί τους. Ξέρεις, σαν φίλοι που δεν είναι φίλοι, αλλά είναι φίλοι. Αυτό το περίεργο. Σε κάθε περίπτωση, θυμάμαι που σε κάθε λανσάρισμα ταινίας, οι ηθοποιοί που τους υποδύονταν περπατούσαν στο κόκκινο χαλί και οι διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης έκαναν την ανταπόκριση.



Τα κορίτσια των (υπερ_ηρώων

Στο πλάι τους βρίσκονταν οι συμπρωταγωνιστές τους, ενίοτε, όμως, και τα κορίτσια τους που στέκονταν στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν. Αυτά δεν ήταν απαραίτητα εξίσου διάσημα ούτε οπωσδήποτε ηθοποιοί ή μοντέλα. Ήταν -και είναι-, όμως, γυναίκες πολύ εντυπωσιακές που δίνουν το παρών για να στηρίξουν τους συντρόφους τους.



Ανά τα χρόνια, έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς – (υπερ)ήρωες στο red carpet, οπότε υπάρχει και πληθώρα κοριτσιών που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν πάνω τους.



Πάρε, για παράδειγμα, τον Jeremy Renner με τη Sonni Pacheco, Η Pacheco είναι μοντέλο, παντρεύτηκε με τον Renner το 2014 και χώρισαν το 2020.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν ερωτικές σκηνές στον Spider-Man - Το θεωρούν «απαίσια ιδέα»!

Δύο πραγματικές ιστορίες αγάπης που ξεπέρασαν το όριο - Όλος ο πλανήτης μιλούσε μόνο για εκείνες

Carrie & Mr. Big vs Rachel & Ross vs Monica & Chandler: Ποιο είναι το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι;