Ο Ben Affleck αναθεωρεί τα ατυχή σχόλιά του για το διαζύγιο του με την Jennifer Garner

Ιωάννα Τζανή
Ο Ben Affleck αναθεωρεί τα ατυχή σχόλιά του για το διαζύγιο του με την Jennifer Garner

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media, ο Ben Affleck προσπαθεί να το... σώσει!

Οι δηλώσεις του Ben Affleck σχετικά με τον χωρισμό του από την Jennifer Garner και το σχόλιο ότι «μάλλον ακόμη θα έπινε ακόμη» αν δεν είχαν πάρει διαζύγιο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόσμου, και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να υπερασπιστούν ένθερμα στα social media τη 49χρονη ηθοποιό.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel θέλοντας να... σώσει την κατάσταση και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, εξηγώντας ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του.


https://www.instagram.com/p/CXhoepGrymg

jennifer lopez ben affleck jennifer garner2 copy

Άουτς! Ο Ben Affleck ρίχνει το φταίξιμο στην Jennifer Garner - «Ακόμη θα έπινα αν ήμασταν μαζί»

«Δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να πιστεύουν πως θα έλεγα κάτι κακό για τη μαμά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ben Affleck, ο οποίος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του.

Ο Ben Affleck θεωρεί πως ο κόσμος έπρεπε να σταθεί στα θετικά σχόλια που έκανε για την Garner

Ο ίδιος υποστήριξε ότι παρόλο που έκανε μία πολύ ουσιαστική κουβέντα με τον Howard Stern, η πλειοψηφία των ακροατών προτίμησε να σταθεί σε αυτό το ατυχές σχόλιο, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα καλά που είπε δημόσια για τη μητέρα των παιδιών του.



«Συνέχισα και είπα πόσο σεβόμαστε και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, αλλά και για τα παιδιά μας, τα οποία βάζουμε πάνω απ' όλους και απ' όλα», υπενθύμισε στο κοινό ο Ben Affleck, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κράτησαν το συγκεκριμένο σημείο από τη συνέντευξη, απλά και μόνο επειδή τον έκανε να φαίνεται ως ένας αναίσθητος και απαίσιος τύπος.

Και παρόλο που καταννοεί το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή γίνεται συχνά πρωτοσέλιδο ή πρωταγωνιστεί στα memes των social media, ο 49χρονος επεσήμανε πως όταν πρόκειται για την οικογένειά του, «πρέπει να βάλω ένα όριο και να είμαι ξεκάθαρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jlo- Affleck: Φουλ ερωτευμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας του- Τα κρυφά σημάδια ότι θα παντρευτούν

Ben Affleck - Jennifer Garner: Το βίντεο που προκάλεσε ερωτηματικά για τη μεταξύ τους σχέση

Ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo - «Είναι μία υπέροχη ιστορία»