GNTM: Με καυγά ξεκίνησε ο τελικός και το κοινό στο twitter τα έβαλε με 'Ολγα και Κωνσταντίνο

Κατερίνα Μπούσιου
GNTM: Με καυγά ξεκίνησε ο τελικός και το κοινό στο twitter τα έβαλε με 'Ολγα και Κωνσταντίνο

Οι κριτές κοιτούσαν αμήχανοι και η Βίκυ Κουλιανού προσπάθησε να βάλει λίγη τάξη και να διδάξει τι σημαίνει ταπεινότητα. 

Η Κυβέλη, η 'Ολγα και ο Κωνσταντίνος στην πιο κρίσιμη και καθοριστική στιγμή τους. Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή ή της νικήτριας του GNTM και μετά από τις δύο σκληρές μάχες της πρώτης φάσης του τελικού, η τρίτη δοκιμασία περιλάμβανε τι άλλο, από ένα εντυπωσιακό catwalk με τρία διαφορετικά outifits τα οποία ωστόσο ήταν sur mesure και με τη συμμετοχή και των 17 παικτών που είχαν ήδη αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Εδώ θα κριθούν όλα. 'Ηταν το μεγαλύτερο challenge και το πιο καθοριστικό. Αλλά οι finalist αντί να προσηλωθούν στο στόχο, έβγαλαν όλα τα απωθημένα που είχαν ο ένας για τον άλλον. Κωνσταντίνος και 'Ολγα εναντίον Κυβέλης και η τελευταία εναντίον και των δύο.



Ξύπνημα με κόντρες

Κωνσταντίνος και 'Ολγα τα έβαλαν με την Κυβέλη, αλλά εκείνη αποφάσισε πως κοιτά μόνο το έπαθλο και πως όλα τα άλλα δεν την αφορούν. «Είναι σουρεάλ αυτό που συμβαίνει» είπε ο Κωνσταντίνος μαζεύοντας τα πράγματά του με την 'Ολγα να έχει ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση και με ένα πικρό σχόλιο για την Κυβέλη: «Δεν θα μου λείψει η Κυβέλη την έχω φάει στη...μάπα». Εκείνη προσπαθώντας να αποβάλλει ό,τι αρνητικό υπήρχε μέσα στο σπίτι, λέγοντας πως οι άλλοι δύο συμπαίκτες της δεν της μιλούν, δήλωσε ξεκάθαρα πως: «Δεν θα αφήσω τίποτε να με ρίξει». Η 'Ολγα σε αυτή την κατά μέτωπον επίθεση δεν βρήκε και πολλούς συμπαραστάτες στο twitter και φαίνεται πως η τακτική της δεν βρίσκει σύμφωνο το κοινό.



Βέβαια στη συνέχεια έκανε...τρίπλα και δήλωσε μπροστά στους κριτές ότι όλα μια χαρά με την Κυβέλη. Εκείνη φυσικά διαφώνησε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως καθόλου δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες μέσα στο σπίτι. Ο δε Κωνσταντίνος πέρασε και εκείνος στην αντεπίθεση (ξανά) κάνοντας έναν καυγά με την Κυβέλη, υποστηρίζοντας πως διαρκώς τον μειώνει, με τον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη να τους κοιτούν αμήχανοι. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και οι παίκτες θυμήθηκαν όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει κάνει ο ένας για τον άλλον με την Ζενεβιέβ να βγαίνει λίγο... έξω από τα ρούχα της προσπαθώντας να τους επαναφέρει στην τάξη και να τους θυμίζει το λόγο που βρίσκονται στον διαγωνισμό. Πάλι καλά που έκανε είσοδο η Βίκυ Κουλιανού ως guest για να τους προετοιμάσει για το λαμπερό catwalk. Στη συνέχεια τους μίλησε περι ταπεινότητας, αλλά αυτή η λέξη παραμένει άγνωστη για τους περισσότερους.

koulianou

Οι μόνοι που ήταν μέσα...στην τρελή χαρά ήταν οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει και επέστρεφαν στον διαγωνισμό με την καζούρα στον Στυλιανό να κυριαρχεί. Τι θα γίνει αν κερδίσει η αγαπημένη του η 'Ολγα; Θα μοιραστούν το έπαθλο και το αυτοκίνητο ως ζευγάρι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Το μεγάλο φάουλ της Όλγας πριν τον τελικό – Τι είπε για την Κυβέλη και της γύρισε boomerang

GNTM: Πρώτο μέρος τελικού με άρωμα Γαλλίας- Η εντυπωσιακή φωτογράφιση

Δημήτρης Σκουλός στο Queen.gr: «Πολλοί παίκτες φέτος στο GNTM δεν ήταν χαλαροί αλλά λίγο φοβισμένοι»