GNTM: H Kυβέλη πήρε την νίκη και Καράβας με Κουλιανού κέρδισαν τις εντυπώσεις στα σχόλια του κοινού

Κατερίνα Μπούσιου
GNTM: H Kυβέλη πήρε την νίκη και Καράβας με Κουλιανού κέρδισαν τις εντυπώσεις στα σχόλια του κοινού

Γιώργος Καράβας ως παρουσιαστής του live και Βίκυ Κουλιανού ως coach, έκλεψαν λίγη από τη λάμψη της νικήτριας Κυβέλης που εμφανίστηκε με κούρεμα αλά Κωνσταντίνου στο live. 'Ολα τα παράδοξα της βραδιάς του τελικού του GNTM και οι αντιδράσεις στο twitter.  

Αυτή η δεύτερη και καθοριστική βραδιά του τελικού του GNTM 4, είχε αρκετά νεύρα, full ανταγωνισμό και δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Ξεκίνησε με καυγάδες, σκληρές δοκιμασίες και κατέληξε στο live με τον Γιώργο Καράβα να αναλαμβάνει ρόλο έκπληξη ως παρουσιαστής, υποδεχόμενος τους παίκτες αλλά και την κριτική επιτροπή. Οι τηλεθεατές λάτρεψαν την Βίκυ Κουλιανού για την ενέργειά της ως guest coach και το κοινό στο twitter «χειροκρότησε» την Κυβέλη, αναμενόμενη νικήτρια για πολλούς του φετινού GNTM, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν το μεγάλο φαβορί. Η Κυβέλη στο άκουσμα του τελικού αποτελέσματος μετά την τελική και τέταρτη βαθμολογία των κριτών και τις ψήφους του κοινού, έκλαψε αλλά από την αμηχανία της ελάχιστες λέξεις κατόρθωσε να αρθρώσει όταν την αγκάλιασαν οι κριτές δίνοντας της την επιταγή με το έπαθλο, αλλά και το χρυσό συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο μοντέλων Elite.



Εντάσεις και κόντρες

Η βραδιά ξεκίνησε επεισοδιακά με καυγά στο σπίτι λίγο πριν αναχωρήσουν για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού και η τρίτη δοκιμασία. με τρία διαφορετικού ύφους και στυλ catwalk, έδωσε προβάδισμα στην Κυβέλη η οποία συγκέντρωσε 113 βαθμούς, με τον Κωνσταντίνο στη δεύτερη θέση στους 107 και τρίτη την 'Ολγα στους 105 βαθμούς. Το αποτέλεσμα με τα δεκάρια της Κυβέλης από τους κριτές, έκανε έξαλλο τον Κωνσταντίνο ο οποίος δήλωσε πως θα κάνει οικειοθελή αποχώρηση, φεύγοντας νευριασμένος στα παρασκήνια με τη φράση: «'Ελα. ρε παιδιά». Ελάχιστα λεπτά αργότερα δήλωνε στην παραγωγή ότι του έλειπε ο σύντροφός του και τελικά μπροστά στους κριτές απέδωσε το θυμό του στο άγχος του, γιατί ο διαγωνισμός, σήμαινε πολλά για εκείνον. Ο τσαντισμένος και διπλωμάτης Κωνσταντίνος, έκανε την Κυβέλη να γελάσει θυμίζοντας στους τηλεθεατές αυτά που είχε πει για εκείνον για την ικανότητά του, άλλα να λέει και άλλα να πράττει.



Η 4η και καθοριστική δοκιμασία με καθαρά commercial χαρακτήρα έκανε την 'Ολγα χαρούμενη, γιατί απέδειξε ξανά πως ο χώρος της διαφήμισης της πάει πολύ. Kαι κάπως έτσι ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες.

Η έκπληξη με τον ρόλο του Γιώργου Καράβα

Ο μέχρι πρότινος coach του διαγωνισμού, ο οποίος έλειπε από τις δύο τελευταίες δοκιμασίες των παικτών και έκανε σύνδεση μέσω βιντεοκλήσης από την Νέα Υόρκη, άνοιξε το live και καλοσώρισε ως παρουσιαστής, αρχικά την κριτική επιτροπή και στην συνέχεια, τους παίκτες αλλά και τον... Αι Βασίλη, ο οποίος έδωσε λίγο xmas spirit στην βραδιά. Το ντεμπούτο Καράβα σε έναν νέο ρόλο (υποψιαζόμαστε ότι θα έχει και συνέχεια) έγινε δεκτό με πολύ θερμά σχόλια από το κοινό των social media, αν και λίγο υπερβολικός στα επιφωνήματα του και στον ενθουσιασμό του, προφανώς λόγω του άγχους του.



Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος είχαμε και την πρώτη μετάδοση του νέου τρέιλερ του διαγωνισμού για το GΝΤΜ 5 βάζοντας έτσι τέλος στην φημολογία των τελευταίων ημερών πως ο τηλεοπτικός διαγωνισμός δεν θα συνεχίζονταν για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Με καυγά ξεκίνησε ο τελικός και το κοινό στο twitter τα έβαλε με 'Ολγα και Κωνσταντίνο

Το εναλλακτικό στυλ της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο καλύτερος λόγος για να βλέπουμε GNTM

GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα