Crash test: Είναι η Κυβέλη το απόλυτο GNTM; Η σύγκριση με τις προηγούμενες νικήτριες

Crash test: Είναι η Κυβέλη το απόλυτο GNTM; Η σύγκριση με τις προηγούμενες νικήτριες

Τρεις νικήτριες και ένας νικητής πριν την Κυβέλη. Το GNTM του 2021 αναμετράται με το 2020, το 2019 και το 2018. 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4. Η Κυβέλη κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.



H Κυβέλη δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο Instagram αλλά μίλησε μετά τη μεγάλη της νίκη αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της.

«Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω. Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου! Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες εντάξει. Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου. Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά. Ήμουν στο 90% για μένα», τόνισε η νικήτρια του GNTM.



Η Κυβέλη που ξεχώρισε με τον χαρακτήρα της από τα πρώτα επεισόδια του φετινού ριάλιτι μοντέλων, είναι ακόμα μία νικήτρια του GNTM στην Ελλάδα. Η κερκυραία Κυβέλη είναι 19 ετών και μετακόμισε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.  Στα 16 της, πόζαρε για πρώτη φορά στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και έκτοτε την κέρδισε το modelling. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη.

Μεταξύ άλλων η Κυβέλη αποκάλυψε στις κάμερες πως είναι ζευγάρι με τον Ντίνο, τον συμπαίκτη της στο GNTM



Πόσο διαφέρει όμως από τις νικήτριες που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια;

Ηρακλής Τσουζίνοβ GNTM 2019:

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ ήταν ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, τη χρονιά της απόλυτης καραντίνας και ο μοναδικός άντρας που έχει κερδίσει στο GNTM. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.


https://www.instagram.com/p/CWbf_FfM0c3

GNTM 2018: Η Ειρήνη Καζαριάν κατακτά τον τίτλο του GNTM

Το μοντέλο συνέχισε την πορεία του στο μόντελινγκ αλλά δεν την βλέπουμε συχνά στις πασαρέλες. Η Noune όπως είναι το ψευδώνυμό της στο Instagram συνεχίζει να συμμετέχει σε καμπάνιες εταιριών ενώ ένα σκάνδαλο μετά τη νίκη της Ειρήνης, την είχε κάνει να στεναχωρηθεί και να μην κυνηγήσει άμεσα την καριέρα της στο εξωτερικό. H Eιρήνη έχει 197.000 followers και οι κριτές την είχαν ξεχωρίσει για τις αναλογίες της και το ξεχωριστό της πρόσωπο.


https://www.instagram.com/p/CXQlRxKsIG_

Κάτια Ταραμπάνκο: GNTM 2019

Η 25χρονη σήμερα μοιράστηκε τη νίκη στο GNTM με την Άννα Μαρία Ηλιάδου σε εκείνον τον τελικό που έμεινε στην ιστορία και έκανε και την Tyra Banks να ασχοληθεί με την Ελλάδα. Η Κάτια έφυγε για λίγο στο εξωτερικό αλλά δυστυχώς η πανδημία την εμπόδισε να συνεχίσει την καριέρα της εκτός συνόρων και συνεχίζει να κάνει καμπάνιες για εταιρίες στο Instagram, ανέλαβε την παρουσίαση παιχνιδιού μόδας στο Open και συνεχίζει να ταξιδεύει στο εξωτερικό μαζεύοντας εμπειρίες.


https://www.instagram.com/p/CWu1AxhsUp2

GNTM 2019: Άννα Μαρία Ηλιάδου

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ήταν η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2019 ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε κερδίσει τα παρατσούκλια «ελαφάκι» και «Μπρατόπουλο». Πλέον, στα 20 της, η Άννα Μαρία συνεχίζει φωτογραφίσεις στο Instagram για διάσημες φίρμες ρούχων, έχει 210 χιλιάδες followers και λίγο πριν τον θάνατο του Madclip είχε εντοπιστεί σε τρυφερές στιγμές μαζί του.


https://www.instagram.com/p/CQ8Yg8jsyWU

Και τα πιο παλιά Greece's Net Top Models

GNTM 2009- Σεράινα Καζαμία:

Η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο το 2009. H Σεράινα αποφάσισε να ζήσει στην Ελβετία, σε ένα περιβάλλον που δεν της ήταν άγνωστο.Η Σεράινα έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες και το βράδυ της Τετάρτης (14/7/21) ενώ τον Απρίλιο 2021 και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, η Σεράινα παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Jonas Kappeli.


https://www.instagram.com/p/CKVlE9OsgPt

GNTM 2010- Σιντορέλα Τόλη

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σιντορέλα Τόλη η οποία κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο MP Management, ένα ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro, ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και ένα αυτοκίνητο. Η Σιντορέλα έχει πια αφοσιωθεί στην οικογένειά της και δεν ασχολείται με το μόντελινγκ.


https://www.instagram.com/p/CV_Qipvouev

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Έτσι κατάφερε η Κυβέλη να μεταμορφωθεί από απόλυτο outsider του GNTM 4 στο μεγάλο φαβορί

Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό