Έτσι κατάφερε η Κυβέλη να μεταμορφωθεί από απόλυτο outsider του GNTM 4 στο μεγάλο φαβορί

Πατούλια Κατερίνα
Έτσι κατάφερε η Κυβέλη να μεταμορφωθεί από απόλυτο outsider του GNTM 4 στο μεγάλο φαβορί

To κορίτσι που έγινε meme περισσότερο από κάθε παίκτρια του GNTM, το κορίτσι που κατάφερε να κάνει το κοινό να αγαπά να την μισεί. Η Κυβέλη ήταν outsider και έγινε το φαβορί του τελικού του GNTM 4. 

Μια ανασούλα πριν την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, όταν δηλαδή θα μάθουμε ποιο θα είναι το GNTM της φετινής χρονιάς.

Μια χρονιά με μπόλικη πανδημία, φωτιές και παίκτες στο GNTM 4 που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν… εκτός από μία. Η Κυβέλη ήταν η σούπερ σταρ του GNTM 4 από την audition της ακόμα.

Bio: Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

kyveli

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

Και τα κατάφερε. Από απόλυτο outsider και «τσούχτρα» του ριάλιτι μοντέλων, κατάφερε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να γίνει η πιο αυθεντική φιγούρα του διαγωνισμού, παρά τις ατάκες της, παρά τα νεύρα και τον εκνευρισμό της.

Η Κυβέλη έπρεπε να μπει στο GNTM:



Το είχε εξηγήσει από το bootcamp ακόμα με την επική ατάκα προς τον Johnny:
«Είπα εγώ ότι είμαι άσχημη; Αν δεν έχω περάσει εγώ, τι θα μείνει; Να το δώσουμε στο golden pass, να σφίξουμε τα χέρια, να τελειώνουμε», είπε τότε η Κυβέλη και κατάφερε πραγματικά να φτάσει στον τελικό αφήνοντας το golden pass, την Ειρήνη να την βλέπει από την τηλεόρασή της.

Η Κυβέλη μπήκε στο GNTM αλλά παραλίγο να αποχωρήσει οικειοθελώς για να μην κοιμηθεί σε ράντζο:



Ήταν η επική εκείνη στιγμή, που η Κυβέλη είδε τα σπαστά κρεβάτια, μέρος της δοκιμασίας των παικτών πριν μπουν στο παιχνίδι και ήταν έτοιμη να αποχωρήσει οικειοθέλώς γιατί δεν μπορούσε να βιώσει μια τέτοια κατάσταση τονίζοντας πως ο καθένας έχει τα όριά του και όταν τα όρια ξεπερνιούνται, προέχει η ψυχική υγεία. Ευτυχώς για όλους, η Κυβέλη δεν αποχώρησε και το GNTM 4 απέκτησε την ντίβα του και έναν λόγο για να το παρακολουθούμε τρεις μήνες τώρα.

Ήταν η Κυβέλη που δεν χρειάστηκε καν makeover!


https://www.instagram.com/p/CQJcCd4Mfl1

Το είχε κάνει μόνη της και ήταν έτοιμη από καιρό για να μπει στο GNTM. Κοντά μαλλιά, βλέμμα που κεντούσε και αυτοπεποίθηση, χαρακτήριζαν την Κυβέλη που ούτε μαλλια΄χρειάστηκε να κουρέψει αλλά ούτε και να γκρινιάξει για την αλλαγή του look της.

H Κυβέλη που της σιχαινόταν όλους:

kiveli gntm

Ήταν η στιγμή που ο Ντίνος, το στήριγμα της Κυβέλης αποχωρούσε. Για την Κυβέλη, ο Ντίνος ήταν στη φάση αυτή το μοναδικό στήριγμα που είχε μέσα στο παιχνίδι, οπότε στο άκουσμα της αποχώρησης του Ντίνου λύγισε, έπεσε στην αγκαλιά του και παραδέχτηκε με τρόπο που την έκανε meme, πως σιχαίνεται τους πάντες μέσα στο ριάλιτι.

«Χάνω κι εγώ το στήριγμα μου, χάνει κι εκείνος έναν πόλεμο που ήθελε να κερδίσει, μια διαδρομή που ήθελε να διανύσει, όλοι χάνουμε κάτι», είχε πει βουρκωμένη τότε η Κυβέλη!

Η Κυβέλη στο νοσοκομείο:



Ήταν η βραδιά που η Μαρία αποχώρησε αλλά το Twitter ασχολήθηκε με την απουσία της Κυβέλης. Στη μέση του παιχνιδιού η 19χρονη παίκτρια βρέθηκε στο νοσοκομείο για μικροεπέμβαση και εμφανίστηκε με την μπλε ρόμπα του χειρουργείου μαζί με τον γιατρό της.

Ήταν η Κυβέλη που το disadvantage έγινε δεύτερη φύση της:



Και κάθε εβδομάδα που οι συμπαίκτες της την δυσκόλευαν στο σετ, εκείνη πείσμωνε ακόμα πιο πολύ και έδινε τον καλύτερό της εαυτό.

«Έχω μάθει να παλεύω, δεν έμαθα εδώ να παλεύω, το έχω ανάγκη και αξίζω τη νίκη, δεν έχω πολλά πράγματα που οι άλλοι τα έχουν δεδομένα, δεν έχω δεδομένο σχεδόν τίποτα και είμαι πολύ περήφανη για όσα καταφέρνω στα 19 μου», είπε βουρκωμένη η Κυβέλη.

Ήταν η Κυβέλη που δεν ήξερε την Joan Collins και τον Χίτσκοκ:

Και δεν κρύφτηκε και δεν φοβήθηκε, σε έναν κόσμο που όλοι λένε ψέματα, η Κυβέλη είπε την ωμή αλήθεια, σαν γνήσια ντίβα.



Ντίβα που ξέρει να τσαλακώνεται όμως και να παραδέχεται πως έχει ανάγκη από το έπαθλο μιας και δεν έχει άλλη οικονομική βοήθεια για να κάνει πραγματικότητα όσα ονειρεύεται.



Ήταν η Κυβέλη που τα έχωσε στους κριτές, πρόδωσε τα ζευγάρια του διαγωνισμού και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει... μπροστά σε όλους

Αυθεντικά, αυθεντική, η Κυβέλη δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της και έλεγε πάντα τη γνώμη της στους κριτές, ακόμα κι όταν δεν γινόταν αρεστή, αναλαμβάνοντας το κόστος.



Κι όταν έπρεπε να προδώσει τα ζευγάρια του διαγωνισμού, τα ξέρασε όλα στην κάμερα, γιατί είναι η Κυβέλη και απλά μπορεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ντίνος εκτός GNTM για δεύτερη φορά και η κολλητή του Κυβέλη λύγισε (photos)

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter

Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram