Mariah Carey: 'Εσπασε όλα τα ρεκόρ και το γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα στα χιόνια

Κατερίνα Μπούσιου
Mariah Carey: 'Εσπασε όλα τα ρεκόρ και το γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα στα χιόνια

Νίκησε και επίσημα την Adele και έγινε...διαμαντένια. Ο παράξενος τρόπος που βρήκε για να το γιορτάσει μαζί με τα παιδιά της και τον σύντροφό της στο Aspen.

Είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων και δεν χρειάζεται για κανέναν άλλο λόγο να κάνει κάποιο άλλο hit στην καριέρα της. Το All I want for Christmas is you, είναι το εμπορικότερο τραγούδι όλων των εποχών και η Mariah Carey έλαβε ένα ανέλπιστο δώρο από τα παιδιά της για την πρόσφατη διάκριση στο Billboard και το γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο Aspen όπου βρίσκεται για τις διακοπές της.



Νίκησε μέχρι και την Adele

Αυτή η εποχή ανήκει μουσικά μόνο σε εκείνη. Από το 1994 που έγραψε το τραγούδι, κάνοντας κατά το ήμισυ και την παραγωγή, η Mariah Carey αποθεώνεται ως η απόλυτη βασίλισσα των Χριστουγέννων μουσικά. Φέτος μάλιστα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη γιατί έκανε μια διπλή νίκη. Είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στην λίστα του top 100 στο Billboard, αφήνοντας μάλιστα στην τρίτη θέση την Adele με το νέο και πολυδιαφημισμένο της τραγούδι Easy on me, ενώ ανακηρύχθηκε η εμπορικότερη τραγουδίστρια όλων των εποχών σε εορταστικό τραγούδι, με ένα δισεκατομμύριο streams και πήρε μάλιστα και διαμαντένια διάκριση από τις ΗΠΑ με τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις του άλμπουμ της.


https://www.instagram.com/p/CXHQZmlro-o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν λάβει κανείς υπόψη του τις εορταστικές συλλογές που συμμετέχει, την πώληση δικαιωμάτων του τραγουδιού για πάσης φύσεως διαφημιστικά, αλλά και τα δικαιώματα από την τηλεοπτική αναπαραγωγή, τότε μιλάμε για ένα πακέτο με εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια ως κέρδος για την ίδια. Το πρώτο δώρο το πήρε για αυτή την διάκριση από τα δίδυμα παιδιά της, Μonroe και Moroccan, με μια κάρτα που έγραφε: «Συγχαρητήρια μαμά» και μαζί τους το γιόρτασε κάνοντας μπάνιο μέσα στα χιόνια σε ειδικά διαμορφωμένη θερμαινόμενη πισίνα. Δεν έβαλε φυσικά λόγω της θερμοκρασίας το μπικίνι της, αλλά μια ολόσωμη αθλητική φόρμα και βούτηξε μέσα στην καλή χαρά.


https://www.instagram.com/reel/CXuUoE8q1Tr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ιστορία αυτό το τραγούδι το ηχογράφησε το 1994 μέσα σε 15 λεπτά! Τα 15 αυτά λεπτά που της έφεραν μεγάλες διακρίσεις και μια εξίσου μεγάλη περιουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η είδηση που λύγισε τη Mariah Carey - Γιατί τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της

Το φυσικό beauty hack της Mariah Carey για ζουμερά χείλη

Monroe Cannon: Η 10χρονη κόρη της Mariah Carey έγινε μοντέλο (photos)

Photo credits by Associated Press/ Instagram @mariahcarey