Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Η Αναστασία πάει να αποτρέψει τον Ανέστη από τον πυροβολισμό και τραυματίζεται. Έξαλλο το Twitter μαζί του!

Ο Αποστόλης δεν αργεί να καταλάβει την πλεκτάνη που έστησε ο Ανέστης για να πάρει τη θέση του και πηγαίνει να του ζητήσει εξηγήσεις στη Γη της ελιάς. Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν παραδέχεται τίποτα, αλλά φτάνει στο σημείο να βγάλει όπλο και να είναι έτοιμος να τον πυροβολήσει. Η παρουσία της Αναστασίας την κρίσιμη στιγμή σώζει τον Αποστόλη, όμως το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει την ίδια, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter έγινε έξαλλο με τον Ανέστη και αποθέωσε τον Αποστόλη, ο οποίος έχει δείξει το θάρρος και τον ανδρισμό του όχι μόνο με την τολμηρή του κίνηση να μπει μέσα στο ελαιοτριβείο την ώρα της φωτιάς και να σώσει την Ευτυχία και τον Γρηγόρη, αλλά και με αυτό που κάνει στο αποψινό επεισόδιο (22/12/21), να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Ανέστη.

gi tis elias neo episodio fotia

Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη

Η Αθηνά εγκαταλείπει τη Μάνη!

Ο Ανέστης ξεκινά να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και από την πρώτη μέρα κιόλας θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά. Για κακή της τύχη, όμως, η είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα για το φόνο της μητέρας της, θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται. Ενώ φαίνεται πως ο Ισίδωρος έχει κερδίσει την πρώτη μάχη εναντίον της γιατί εκείνος οφείλεται για αυτή την διαρροή, τα πράγματα θα αλλάξουν στην συνέχεια.


https://www.instagram.com/p/CW8NWqFI8no/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά δε θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη και θα αποφασίσει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει από τη Μάνη, παρά τις προσπάθειες της μητέρας της, της Μαρίας, να την μεταπείσει.

Πρόβα νυφικού για την Ιουλία

Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου και κάνει πρόβα νυφικού (extra info: το πρώτο που δοκιμάζει είναι και αυτό που θα φορέσει στον γάμο της με τον Κουράκο). Ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ. Κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.



Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για το σκηνικό με τον πυροβολισμό στο ελαιοτριβείο.

Cover photo: make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του

Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής! Πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά;

Γη της ελιάς: «Όχι» στον γάμο Ιουλίας - Γιώργη από το Twitter - Ο Στάθης ανακοινώνει τον χωρισμό