Τελειώνει ο γάμος του Chris Noth: Η σύζυγος του Mr Big ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει

Πατούλια Κατερίνα
Τελειώνει ο γάμος του Chris Noth: Η σύζυγος του Mr Big ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει

Από μια κλωστή κρέμεται αυτή τη στιγμή ο γάμος του Chris Noth.

Έχασε το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί, έχασε τη δουλειά του στη σειρά Equalizer, έχασε τους φίλους και συμμάχους και τις μελλοντικές δουλειές τους, οι διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί αποσύρθηκαν και ο Chris Noth, πρέπει αυτή τη στιγμή να προσπαθήσει να σώσει και τον γάμο του.

Ο Mr Big του Just Like That, βιώνει την εξόντωσή του σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά τις απανωτές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχλησης εις βάρος του κάποιες μάλιστα από τις οποίες φέρονται να έχουν γίνει ενώ ο ίδιος ήταν ήδη παντρεμένος με την επιχειρηματία Tara Wilson.

Από μια κλωστή κρέμεται ο γάμος του Noth:

Η επιχειρηματίας σύζυγος του Noth, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, η Tara Wilson είναι σε σύγχυση και σκοπεύει να μην περάσει τις γιορτές μαζί του. Και όχι μόνο. Πηγή της Page Six ανέφερε πως η εδώ και δέκα χρόνια σύζυγος του Noth, έχει ήδη πετάξει την βέρα της και θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της πάνω απ’ όλα.

chris noth sarah jessica parker 6

Η Sarah Jessica Parker αντέδρασε στις κατηγορίες κατά του Chris Noth- Νέο δράμα για τον Mr Big

«Η Tara είναι έξαλλη. Θέλει να προστατεύσει τον 13χρονο Orion και τον 18 μηνών Keats. Αυτή είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή», τόνισε η πηγή ενώ στην Daily Mail υπάρχουν φωτογραφίες της 42χρονης χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων και χωρίς τη βέρα της ενώ η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην πρεμιέρα του Just Like That στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εκείνο το βράδυ, αυτόπτες μάρτυρες της Page Six, είχαν πει πως το ζευγάρι έφυγε από το MoMa και έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Ο εκπρόσωπος του Noth δεν θέλησε να σχολιάσει την κρίση στον γάμο του ενώ η Wilson με τους γιους της παραμένει στο σπίτι της στη Δυτική Ακτή μαζί με τους γιους της ενώ τα σχέδια για τις γιορτές είναι στον αέρα.

«Είναι σίγουρα ένοχος. Εκείνη είναι στο Λος Άντζελες και είναι πολύ αναστατωμένη. Δεν είναι καλά. Κανόνιζαν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί αλλά τώρα αυτό είναι άγνωστο αν θα συμβεί», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Tara με την οποία ο Noth παντρεύτηκε στη Χαβάη το 2012.

Στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του ο Noth



Ο Noth έχει ήδη χάσει 12 εκατομμύρια δολάρια από την συμφωνία πώλησης της τεκίλας του, έχει αποσυρθεί η διαφήμιση με το ποδήλατο Peloton, πάνω στο οποίο υποτίθεται πως έπαθε την καρδιακή προσβολή ο χαρακτήρας του Mr Big, άκα John Preston που ενσάρκωνε στο reboot του Sex And the City.

Η αντίδραση της Sarah Jessica Parker

Και μόλις χτες, οι τρεις συμπρωταγωνίστριές του στο Just Like That, η τηλεοπτική του σύζυγος Sarah Jessica Parker,η Cynthia Nixon και η Kristin Davis δημοσίευσαν μια ανακοίνωση από κοινού στα social media τονίζοντας:

«Είμαστε βαθιά θλιμμένες από τις κατηγορίες κατά του Chris Noth. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Ξέρουμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε γι’ αυτό», τόνισαν από κοινού η Nixon, η Davis και η Parker.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big