Ελένη Μενεγάκη: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα της έπαιρνε την εκπομπή - 'Εμεινε άφωνη με την αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Ελένη Μενεγάκη: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα της έπαιρνε την εκπομπή - 'Εμεινε άφωνη με την αποκάλυψη

Πως θα άλλαζε η καριέρα τους αν η Δήμητρα Παπαδοπούλου έλεγε το μεγάλο «ναι». 

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη από την αρχή της εκπομπής της στο Mega, γιατί θα φιλοξενούσε στο στούντιο της την Δήμητρα Παπαδοπούλου, με αφορμή βέβαια και την τηλεοπτική εορταστική επιστροφή των Απαράδεκτων στο Mega από το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Η ηθοποιός και σεναριογράφος που σπάνια εμφανίζεται σε συνεντεύξεις, την αποζημίωσε και με το παραπάνω, κάνοντας μια αποκάλυψη που ξάφνιασε την Ελένη και θα άλλαζε την καριέρα και των δυό τους.


https://www.instagram.com/tv/CXykYEvI4OD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη πριν ξεκινήσει την κουβέντα για το σίριαλ που άφησε εποχή στο Mega, ρώτησε την Δήμητρα Παπαδοπούλου αν όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της είχε δεχθεί κάποια περίεργη πρόταση, κάτι που να της φάνηκε τραβηγμένο. Η ηθοποιός απορημένη ζήτησε διευκρινίσεις για το τι θεωρεί με τη λέξη τραβηγμένο και η Ελένη τη ρώτησε: «Για παράδειγμα σου έχουν πεί να κάνεις πρωινή εκπομπή;» Φυσικά και δεν φανταζόταν την απάντηση της: «Ναι, μου έχουν προτείνει, μου έχουν πεί. Αν σου πω ότι πριν από εσένα μου το είπε εμένα ο Κυριακού; (σ.σ για τον Πρωινό Καφέ) 'Αγιο είχες που δεν το έκανα!» Η Ελένη ξαφνιάστηκε τόσο πολύ που άρχισε να κάνει διάφορες κινήσεις έκπληξης με τα χέρια της, λέγοντάς της: «Να είσαι καλά Δημητρούλα μου. Να μια καριέρα που δεν θα ξεκινούσε ποτέ!» με την ηθοποιό να συνεχίζει ακάθεκτη τις αποκαλύψεις: «Σε μένα το χρωστάς Ελένη. Και πριν από πέντε χρόνια μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό. Αλλά θέλες να σου τα πώ μετά στο...αυτί για το κανάλι και τα πρόσωπα; Μη γίνουμε ρόμπα τώρα». Με την Ελένη βέβαια να αρχίζει να αναρωτιέται τι ήταν αυτή η πρόταση και αν την αφορούσε και πάλι! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την απολαυστική στιγμή τους.



Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πάντως αποκάλυψε, πως εκτός από τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές που έχει γράψει στο παρελθόν όπως οι Απαράδεκτοι, τώρα πια σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την τηλεόραση και την μυθοπλασία και θα περιλαμβάνει αρκετά προσωπικά βιώματα.


https://www.instagram.com/p/CXyTna6qPoq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μεγάλο comeback των Απαράδεκτων 30 χρόνια μετά το πρώτο τους επεισόδιο το 1991, είναι προγραμματισμένο για την παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.00, προβάλλοντας μάλιστα το αντίστοιχο εορταστικό επεισόδιο που είχε μείνει στην τηλεοπτική ιστορία. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Βλάσσης Μπονάτσος και ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφουν σε μια από τις πιο εμβληματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.



Και μάλιστα από την αρχή του 2022 κάθε Σάββατο βράδυ στις 21.00 θα είναι ξανά στις οθόνες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μενεγάκη, Καραβάτου, Ηλιάκη σε Christmas mood – Δες τους celebrities της TV στα παιδικά τους χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον καλεσμένο που δεν γοητεύτηκε στη συνάντησή τους (video)

Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστες σε παιδικές φωτογραφίες