Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος παντρεύονται με κουμπάρα τη Χάιδω και τον Λυκούργο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος παντρεύονται με κουμπάρα τη Χάιδω και τον Λυκούργο

Το πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της Βασιλικής και η αλλαγή της συμπεριφοράς της Χάιδως που την αγαπά σαν κόρη της!

Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου έρχεται για να φέρει χαρά τόσο στους τηλεθεατές της Γης τη ελιάς που λατρεύουν αυτό το ζευγάρι όσο κανένα άλλο, όσο και στη Χάιδω, η οποία ανυπομονεί να υποδεχτεί την εγγονή της! Τα παιδιά θα παντρευτούν στην Αθήνα με πολιτικό γάμο και κουμπάρους τη Χάιδω και τον Λυκούργο! Παρούσα θα είναι και η Μαργαρίτα, και πραγματικά αυτός ο γάμος θα σκορπίσει χαρά στις ψυχές όλων, εκτός από τους γονείς της Βασιλικής, που μόλις το μάθουν θα γίνει ο «κακός χαμός» στη Μάνη!

gi tis elias 282

Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Η μελαγχολία της Βασιλικής και η αιμορραγία που ανησυχεί τον Φίλιππο!

Παρόλο που η Βασιλική είναι πολύ ευτυχισμένη που θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια της που κανένας δικός της άνθρωπος δε θα τη συνοδεύσει σαν νυφούλα στον γάμο. Της λείπουν οι γονείς της αλλά και ο αδελφός της Η Χάιδω όμως ως μέλλουσα πεθερά καταλαβαίνει τη θλίψη της και λίγο πριν πάνε στο δημαρχείο για τον πολιτικό γάμο, κάνει μια κουβέντα μαζί της. Και μάλιστα εκτός από τη χαρά της για την εγγονή της, την καθησυχάζει και της λέει πως μετά το γάμο και μόλις και οι δικοί της γονείς μάθουν για την εγκυμοσύνη της, θα είναι πια έτοιμο το ζευγάρι για να επιστρέψει στη Μάνη. Της υπόσχεται ότι θα την στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και της τάζει γάμο με γλέντια και τραπεζώματα μόλις γυρίσουν, όπως τους αξίζει. Η Χάιδω είναι πολύ αισιόδοξη. Γιατί οι συμπέθεροι είναι αρκετά θυμωμένοι όταν μαθαίνουν αρχικά τα νέα του γάμου.


https://www.instagram.com/tv/CXrjjJ3A1sG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης μαθαίνει από λάθος της Άννας ότι η κόρη του παντρεύεται, χωρίς όμως να ξέρει ακόμα με ποιον. Ούτε καν υποψιάζεται το όνομα του γαμπρού. Θυμώνει που η κόρη του έκανε μια τέτοια απερισκεψία χωρίς καν να τους ρωτήσει. Εκτός από τις χαρές της όμως η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με μία αιμορραγία που ανησυχεί τόσο την ίδια και τον Φίλιππο, όσο και τη Χάιδω, η οποία τη στηρίζει με τον πιο στοργικό τρόπο!

Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη

Στο αποψινό επεισόδιο (23/12/21), το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές των άμεσα εμπλεκόμενων σ΄ αυτή την ιστορία. Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του, πείθοντάς την να του πουλήσει το ποσοστό στο ελαιοτριβείο.



Τη χαρά του τη χαλάει η ληστεία που γίνεται, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του και η βιαιότητα με την οποία φέρονται οι ληστές στον ίδιο και την Ιουλία.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα... παράπονα των τηλεθεατών που δεν είδαν σκηνή Φίλιππου-Βασιλικής στο χθεσινό επεισόδιο.

Cover photo: @filippos.vasiliki.fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη

Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του

Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής! Πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά;