Αινιγματικός ο Chris Noth στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Αινιγματικός ο Chris Noth στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο ηθοποιός αποφεύγει να σχολιάσει το οτιδήποτε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Το reboot του «Sex and the City» έφερε πολλή δημοσιότητα πάνω του, όμως, όχι όλη για τους λόγους που θα ευχόταν. Μετά το σύντομο χαμό με την εταιρεία ποδηλάτων Peloton, που χρησιμοποιούσε ο Mr. Big λίγο πριν πεθάνει, πολύ σοβαρές κατηγορίες έρχονται για τον ίδιο τον Chris Noth.

Δύο γυναίκες δήλωσαν πως ο ηθοποιός τις παρενόχλησε και τις κακοποίησε σεξουαλικά το 2004 και το 2015, κάτι ο ίδιος ο Noth αρνείται κατηγορηματικά, αφού, όπως ισχυρίζεται, ό,τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό, αλλά το θέμα παραμένει. Μέσα σε όλο το σκάνδαλο, ο σταρ εμφανίστηκε στη Μασαχουσέτη την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και, μόλις η κάμερα τον εντόπισε, άρχισε να του κάνει όλες τις επίμαχες ερωτήσεις.

Τι είπε ο Chris Noth στην κάμερα

Ο δημοσιογράφος βρήκε τον Chris Noth κοντά στο εξοχικό του και αναμενόμενα προσπάθησε να πάρει κάποια δήλωση σχετικά με τις κατηγορίες και την κατάσταση της σχέσης του με την σύζυγό του, Tara Wilson.

«Νιώθω ότι είστε αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου», ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος που είπε εξαρχής στον ηθοποιό ότι έχει κάποιες ερωτήσεις για αυτόν.

Χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό και μη θέλοντας να κάνει κάποια δήλωση χωρίς τον δικηγόρο του, ο Noth απάντησε απλώς ότι εμμένει στη δήλωσή του. «Δεν πρόκειται να τις απαντήσω. Έχετε τη δήλωσή μου, σωστά; Επιμένω στη δήλωσή μου. Θα γίνει ό,τι είναι να γίνει», είπε χαρακτηριστικά.



Θα κάνει Χριστούγεννα με τη σύζυγό του;

Μόλις ο Noth είπε στον δημοσιογράφο ότι δεν επρόκειτο να πει κάτι περαιτέρω αλλά εμμένει στη δήλωσή του, ο δημοσιογράφος γρήγορα ρώτησε σχετικά με το αν θα κάνει Χριστούγεννα με τη γυναίκα του, προσπαθώντας να δει ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά το σκάνδαλο. Η απάντηση του σταρ αινιγματική: «Το ελπίζω».

chris noth assault4 copy

Πηγή, μάλιστα, έχει αποκαλύψει στην Page Six πως η εδώ και 10 χρόνια σύζυγός του είναι σε σύγχυση και πως, μάλιστα, έχει πετάξει τη βέρα του γάμου τους. «Η Tara είναι έξαλλη. Θέλει να προστατεύσει τον 13χρονο Orion και τον 18 μηνών Keats. Αυτή είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή», είπε άλλη πηγή στην DailyMail.

Τελειώνει ο γάμος του Chris Noth: Η σύζυγος του Mr Big ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

Η Sarah Jessica Parker αντέδρασε στις κατηγορίες κατά του Chris Noth- Νέο δράμα για τον Mr Big

Ο James Franco μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και τον εθισμό στο σεξ