Spoiler Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και τη Βασιλική - Ποιοι τελικά μπαίνουν στη φυλακή

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και τη Βασιλική - Ποιοι τελικά μπαίνουν στη φυλακή

Η μεγάλη επιτυχία του Σασμού, φέρνει αλλαγές στις εξελίξεις του σεναρίου. Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς. 

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο Σασμός θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2021 - 2022. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς του Alpha δεν αφήνει άλλες επιλογές. Αυτή όμως η συνέχεια θα φέρει όχι μόνο παράταση στην αγωνία για τις εξελίξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές στο σενάριο. Σίγουρο θεωρείται πως κάποιοι θάνατοι και κάποιες αποκαλύψεις θα καθυστερήσουν, ενώ κάποιοι ήρωες που ετοιμάζονταν να αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο τηλεοπτικά, θα χαίρουν άκρας υγείας, για αρκετά επεισόδια ακόμη. Ο σασμός, δηλαδή η συμφίλιωση μην περιμένετε να γίνει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.


https://www.instagram.com/tv/CX1srydlXjy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σκηνοθέτης του Σασμού Κώστας Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Happy Day του Alpha και αν και δεν έδωσε σαφή spoiler για να μας κρατήσει όπως είναι φυσικό σε αγωνία, έδωσε μερικά πολύ χρήσιμα στοιχεία. Η φράση του: «Το αν ο Σασμός συνεχίσει θα εξαρτηθεί από το αν αποκαλυφθεί ως δολοφόνος ο Μαθιός» είναι καταλυτική. Ο Κώστας Κωστόπουλος φυσικά αρκέστηκε να πεί στη συνέχεια πως οι σεναριογράφοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με ένα γάμο και ετοιμάζουν φυλακές. Λεπτομέρειες δεν αποκάλυψε, αλλά αυτές θα σας τις πούμε εμείς, σήμερα.



Η αποκάλυψη του Μαθιού και ο φόνος της Βασιλικής θα καθυστερήσουν

Μπορεί στα προηγούμενα επεισόδια να είδαμε πως ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης, λέει ευθέως στον Μαθιό πως τον θεωρεί ένοχο για την δολοφονία του Στεφανή, η αποκάλυψη όμως θα καθυστερήσει αρκετά. Και δεν θα γίνει από την αστυνομία. Η πρώτη που υποψιάζεται πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος (η μαμά Καλλιόπη ήδη το ξέρει) είναι η Βασιλική. Αυτό όπως σας έχουμε ξαναπεί, θα είναι η αιτία για να σκοτώσει η Καλλιόπη τη Βασιλική και να γλιτώσει το γιό της. Όμως η μεγάλη αγάπη του κοινού για το ζευγάρι Βασιλικής και Μαθιού, φαίνεται πως αλλάζει και το σενάριο. Μην περιμένετε να δείτε σύντομα τη φυλάκισή του αλλά ούτε και τον φόνο της αγαπημένης του. Για το πρώτο να μην είστε καν βέβαιοι. Το δεύτερο θα συμβεί στα μέσα της επόμενης χρονιάς.


https://www.instagram.com/p/CXx0e9VoSL7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρο θεωρείται πως ο Αστέρης θα μπεί τελικά στη φυλακή για το φόνο του Πέτρου. Σίγουρο είναι επίσης πως ο Διονύσης θα πληρώσει για τις πολλαπλές αμαρτίες του. Σίγουρο επίσης θεωρείται πως στα τέλη της σεζόν θα αποκαλυφθεί πως ο Μανόλης και η Θοδώρα ήξεραν πως φονιάς είναι ο Μαθιός. Η δεύτερη μάλιστα θα παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό της αλλά ο γάμος της δεν θα κρατήσει, για να μην σας πούμε ότι θα διαλυθεί την ίδια ημέρα.

Ο 'Αγγελος επίσης θα καθυστερήσει για λίγο, μέχρι να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του. Αυτό θα εξαρτηθεί από την υγεία της γιαγιάς Ειρήνης η οποία θα βρεθεί ένα βήμα πριν το θάνατο, μη μπορώντας να αντέξει τις εξελίξεις. Είναι η μόνη που γνωρίζει μαζί με την Καλλιόπη την αλήθεια. Η δεύτερη μάλιστα από τα επεισόδια που θα δούμε τη νέα χρονιά, θα έχει να αντιμετωπίσει και το μένος των γιών της που θα καταλάβουν πως η μάνα τους κρατούσε μυστική την αιτία της βεντέτας.


https://www.instagram.com/p/CXuR7nVoOB7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ολα λοιπόν αλλάζουν. 'Αλλωστε ανίστοιχες ανατροπές δεν ζήσαμε πέρυσι στις 'Αγριες Μέλισσες; Φαίνεται πως οι δύο σειρές έχουν αρκετά κοινά σημεία στον τρόπο δομής της μυθοπλασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με γιαγιά Ειρήνη και Καλλιόπη - Η Αργυρώ πέφτει σε κατάθλιψη

Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο 'Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε

Σασμός: Κρυφή συμμαχία Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη - Μήπως η βεντέτα ξεκίνησε από ένα λάθος;