Γη της ελιάς: Το Twitter τα βάζει με τον Λυκούργο και η Χάιδω κάνει... έκπληξη σε Φίλιππο - Βασιλική

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter τα βάζει με τον Λυκούργο και η Χάιδω κάνει... έκπληξη σε Φίλιππο - Βασιλική

Η Χάιδω πηγαίνει... απρόσκλητη στο σπίτι του Φίλιππου και της Βασιλικής στην Αθήνα!

Ο Λυκούργος δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην αποκαλύψει τίποτα για τη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου, όπως του ζήτησε ο ίδιος, στη Γη της ελιάς.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, στο αποψινό επεισόδιο (27/12/21) ο Λυκούργος λέει στη Χάιδω ότι ο γιος της παντρεύεται σε λίγο καιρό τη Βασιλική Καπερνάρου και οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι μαζί του, αφού θεωρούν - και δικαίως κατά τη γνώμη μου - ότι ως δικηγόρος, θα έπρεπε να είναι πιο έμπιστος και να κρατήσει για τον εαυτό του αυτό το μυστικό, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

gi tis elias 5 1

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Η συνάντηση Χάιδως - Φίλιππου - Βασιλικής θα είναι συγκινητική

Ωστόσο, η κίνηση του Λυκούργου να πει όλη την αλήθεια στη Χάιδω μόνο καλό θα φέρει στον Φίλιππο και τη Βασιλική, αφού θα αποκτήσουν μία σύμμαχο σε όλο αυτό και φυσικά, όπως σου έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα βρουν και... κουμπάρους.



Η Χάιδω παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει έκπληξη στα παιδιά και να τους επισκεφθεί στο σπίτι τους στην Αθήνα, δηλώνοντάς τους ότι είναι ξεκάθαρα με το μέρος τους και πολύ χαρούμενη που η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο το εγγονάκι της.

Μάλιστα, μόλις η Βασιλική της λέει ότι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Χάιδω συγκινείται, αφού και η κόρη της βρισκόταν στον ίδιο μήνα όταν δολοφονήθηκε. Ο Φίλιππος, από τη μεριά του, δεν πιστεύει στα μάτια του με το πόσο καλά αντέδρασε η μητέρα του στη σχέση του με τη Βασιλική και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Τόσο ο ίδιος όσο και η Βασιλική, μόλις η Χάιδω τους πει ότι έχει κλείσει δωμάτιο για να κοιμηθεί σε ξενοδοχείο, επιμένουν να μείνει μαζί τους.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές των άμεσα εμπλεκόμενων σ΄ αυτή την ιστορία. Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του.

Τη χαρά του τη χαλάει η ληστεία που γίνεται, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του και η βιαιότητα με την οποία φέρονται οι ληστές στον ίδιο και την Ιουλία κάνοντας τον Γιώργη να λαχταρήσει από την αγωνία του, όπως και τον Στάθη.


https://www.instagram.com/p/CX9Rywet3H1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και να αποχωρήσει από τη Μάνη, και του το ανακοινώνει πριν προλάβει να την εμποδίσει η μητέρα της.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που φανερώνουν τα... νεύρα που προκάλεσε ο Λυκούργος στο τηλεοπτικό κοινό.

Cover photo: @giorgos_partsalakis_official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος παντρεύονται με κουμπάρα τη Χάιδω και τον Λυκούργο

Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη