Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο (photos)

H πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» επισκέφθηκε το μαγαζί όπου τραγουδά ο σύζυγός της μαζί με την καλή της φίλη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εκτός από επιτυχημένο ηθοποιός-σκηνοθέτης, έχει έναν ακόμη τίτλο στο ενεργητικό του. Ο 40χρονος ασχολείται τα τελευταία χρόνια ενεργά με τη μουσική, έχοντας δημιουργήσει το συγκρότημα «Polkar» (Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιώργος Αβραμίδης, Χρήστος Γκαΐλας και Μιχάλης Καρανίκος), στο οποίο είναι ο κεντρικός τραγουδιστής. Το συγκρότημα επέστρεψε με νέες εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας, το οποίο επισκέφθηκε η Δανάη Μιχαλάκη με την παρέα της για να τους στηρίξουν.

Η επίσκεψη Μιχαλάκη- Φαμέλη στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Η πρωταγωνίστρια των « Άγριων Μελισσών» διασκέδασε μέχρι πρωίας στο μαγαζί όπου τραγουδά ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου. Εμφανώς ευδιάθετη εκείνη και η παρέα της, χόρευαν και τραγουδούσαν υπό τον ρυθμό της μουσικής. Η φίλη της Δανάης και ηθοποιός, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντάς μας πόσο καλά περνούν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δίστασε αργότερα να φωτογραφηθεί αγκαλιά και όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, Δανάη και Γιώργος δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

mixalaki papageorgiou1

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου.

mixalaki1

Η ηθοποιός δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής.

Η φιλία της Χριστίνας Φαμέλη-Χειλά με τη Δανάη Μιχαλάκη

https://www.instagram.com/p/CU2DdzKIGYY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ καλές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνουν μαζί το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η Χριστίνα Φαμέλη-Χειλά έδωσε το «παρών» το καλοκαίρι στο γάμο Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου ο οποίος έγινε στην πανέμορφη Σύρο.

«Όταν είδα την Δανάη Μιχαλάκη ντυμένη νύφη έβαλα τα κλάματα! Είναι πολύ αγαπημένη μου φίλη και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που παντρευόταν μια τόσο στενή μου φίλη. Συνηδειτοποίησα από τη άλλη, ότι έφτασα πια στην ηλικία που παντρεύονται οι φίλοι μου! (γελάει) Ήταν και μια καλή αφορμή, βέβαια, να βρεθώ και με τους ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες. Το περίμενα πώς και πώς αυτό το reunion!» ανέφερε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη του «Σασμού» στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή κεντρικής: ndp

danai mixalaki veres

Η Δανάη Μιχαλάκη δείχνει τις βέρες του γάμου της και κάνει δημόσια αφιέρωση στον σύζυγό της



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανάη Μιχαλάκη: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τον γάμο της και το ενδεχόμενο να γίνει μαμά (video)

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ευχή της Κομνηνού για το εγγόνι που θέλει