Οι θαυμαστές της Rihanna θέλουν να εξαφανίσουν το κέρινο ομοίωμά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι θαυμαστές της Rihanna θέλουν να εξαφανίσουν το κέρινο ομοίωμά της

Άγνώριστη είναι η τραγουδίστρια στο κέρινο ομοίωμα που τοποθετήθηκε στο μουσείο Madame Tussauds του Βερολίνου.

Το διάσημο μουσείο Madame Tussauds κατάφερε να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο και να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Αυτή τη φορά η νέα προσθήκη στο παράρτημα του μουσείου στο Βερολίνο αναδείχθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου ως το «χειρότερο κέρινο ομοίωμα celebrity στον κόσμο».

Όλα ξεκίνησαν όταν αποκαλύφθηκε το κέρινο ομοίωμα της Rihanna το οποίο προκάλεσε καταιγισμό αρνητικών σχολίων σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια ματιά μόνο αρκεί για να πειστείς ότι το έκθεμα δεν έχει καμία ομοιότητα με την τραγουδίστρια που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύει καθώς οι περισσότεροι δεν κατάφεραν καν να υποθέσουν ποια είναι.



Το κέρινο ομοίωμα της Rihanna στο Βερολίνο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media

Το κέρινο ομοίωμα, που είναι ντυμένο με sexy χριστουγεννιάτικο outfit σε κόκκινη απόχρωση υποτίθεται πως είναι η Rihanna ωστόσο οι ομοιότητες είναι ανύπαρκτες. Το ομοίωμα φέρει μόνο ίδιο τόνο δέρματος και τατουάζ με την 33χρονη τραγουδίστρια, τα οποία μετά βίας φαίνονται κάτω από τα ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CXgxWrUKv5y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Oι fans της Rihanna απαιτούν να λιώσει άμεσα η φιγούρα

rihanna1

Οι χρήστες των social media επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα για το κέρινο ομοίωμα ενώ αρκετοί απαίτησαν να λιώσει άμεσα και να εξαφανιστεί. Η κέρινη Rihanna βρίσκεται ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα μεταξύ άλλων της Nicole Kidman και της πρώην Γερμανίδας Καγκελάριου Angela Merkel στο Madame Tussauds του Βερολίνου, που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το 2008.

Πηγή κεντρικής: @ririgalbadd

rihanna

Η Rihanna είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί τα Barbados έδιωξαν την Ελισάβετ και ανέβασαν στον θρόνο τη Rihanna - Τι λέει ο Κάρολος

Η Rihanna αγαπάει τις καμπύλες της! Τι γυμναστική και διατροφή ακολουθεί