Survivor: Πρεμιέρα με κόντρες και μηνύματα από James Καφετζή, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Πρεμιέρα με κόντρες και μηνύματα από James Καφετζή, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο

 Το Twitter νοστάλγησε τους παλιούς παίκτες και εκείνοι έκαναν αναρτήσεις στο Instagram για την πρεμιέρα του Survivor. Το τρολάρισμα σε Bρισηίδα και Ευριδίκη, ο συμπαθής Απόστολος Ρουβάς, ο βασιλιάς της ομπρέλας και οι πιο γοητευτικοί.  

Οι 24 νέοι παίκτες του Survivor έκαναν χθές το βράδυ αποβίβαση στον 'Αγιο Δομήνικο και αρκετοί τηλεθεατές, θυμήθηκαν τους περσινούς οι οποίοι υπήρξαν αγαπημένοι των social media. Η νοσταλγία έφερε τις πρώτες συγκρίσεις και οι χρήστες του Twitter που «παίζουν» στα δάχτυλα το Survivor ήδη ξεχώρισαν τους πρωταγωνιστές. Ψήφισαν ήδη τον πιο συμπαθή, τους δύο πιο γοητευτικούς αλλά και τις γυναίκες που αξίζουν να τρολαριστούν. Είχαμε ωστόσο και την ετυμηγορία για την πιο cult φυσιογνωμία. Οι ρόλοι μοιράστηκαν και ήδη ξεχώρισαν ο νέος Ντάφι και ο νέος Αλέξης Παππάς. Στους παλιούς παίκτες ωστόσο με το που είδαν τα πρώτα πλάνα, τους ξύπνησαν αναμνήσεις από τη δική τους εμπειρία. Με πρώτο τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.


https://www.instagram.com/p/CX9iEH8sxZI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολούθησε και ο νικητής του περσινού Survivor Σάκης Κατσούλης ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά του καλή αρχή και καλή δύναμη, στους νέους παίκτες. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε και συνάντηση με τον Αλέξη Παππά. Οι δυό τους φυσικά είχαν στην παρέα τους την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αυτή η επανασύνδεση έγινε μετά από πολλούς μήνες, αφού ο Παππάς, έλειπε στις υποχρεώσεις του Bachelor.

katsoulissurvivor copy

Αινιγματική ήταν η ανάρτηση ωστόσο του James Kαφετζή, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν φημίζεται για τις καλύτερες σχέσεις με τον τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί και προτίμησε αντί για καλή επιτυχία, να θυμίσει χιουμοριστικά στους φαν του ότι βλέπει Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1 από την καλοκαιρινή του παράσταση όπου τον σατίριζε, κάνοντας μάλιστα tag και τον Τριαντάφυλλο. 'Εχουν αφήσει για τα καλά τις κόντρες τους στο παρελθόν.

james anartisi

Η χολιγουντιανή αποβίβαση ο νέος Ντάφι και ο νέος Αλέξης Παππάς

Ο νέος κύκλος του reality ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές στο διαγωνιστικό κομμάτι και στα έπαθλα, αλλά και με μια εντυπωσιακή μεταφορά των παικτών στην παραλία για την πρώτη γνωριμία με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό τον οποίο είδαμε να τους ακολουθεί με ελικόπτερο. Με τις πρώτες συστάσεις, οι χρήστες νοστάλγησαν James Καφετζή, Τριαντάφυλλο και Νίκο Μπάρτζη και αποθέωσαν το τζίν παντελόνι που φορούσε η Βρισηίδα Ανδριώτου που έμοιαζε να μην έχει καταλάβει ακόμη το dress code του reality επιβίωσης. Από άλλο...πλανήτη μοιάζει και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου γνωστή μας ήδη από το My style rocks, που έδωσε ατάκες φωτιά από την πρώτη της νύχτα, γιατί δεν της άρεσε καθόλου η παραλία και γιατί την...τσιμπούσαν τα κοχύλια. Αλλά στη συνέχεια όμως τους αποστόμωσε όλους με την νίκη της στο δεύτερο αγώνισμα.



Με το «καλημέρα» και αφού έγινε και το πρώτο αγώνισμα για την απόκτηση του κιτ προμηθειών το οποίο κέρδισαν οι διάσημοι, με τους μαχητές να παίρνουν τις αντίστοιχες προμήθειες αλλά κατά το ήμισυ, ήρθε και η πρώτη κόντρα. Ο Βαλάντης που μοιάζει να έχει τον ρόλο που είχε πέρισυ ο Αλέξης Παππάς, τα έβαλε με τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου της δικής του ομάδας, που έδινε οδηγίες ως παλιός πρόσκοπος για το στέγαστρο που θα έφτιαχαν για την πρώτη τους νύχτα στο νησί. Πάντως ο ηθοποιός συνέχισε να δίνει οδηγίες και στο δεύτερο αγώνισμα, αλά James. Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς και αδελφός του Σάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις ως πιο συμπαθής με το λόγο του.



Στον ρόλο του περσινού Ντάφι ήδη ταιριάζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, αν και δεν έχει εξοργίσει ακόμη κανέναν με την συμπεριφορά του όπως συνέβαινε πέρισυ με τον Τριαντάφυλλο, ενώ είχαμε και τις πρώτες προτιμήσεις του κοινού για το ποιοι είναι οι πιο...γοητευτικοί του παιχνιδιού. Με πρώτο προς το παρόν τον ραδιοφωνικό παραγωγό και εποχικό πυροσβέστη Γιάννη Τσολάκη από τους μαχητές.


https://www.instagram.com/p/CKMCHpsJ03o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθεί ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, επίσης από τους μαχητές. Καλά είναι μόνο η αρχή. Τα γούστα του κοινού θα αλλάξουν πολλές φορές φέτος σε όλα τα επίπεδα.


https://www.instagram.com/p/CRHbpNvsadY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις συμπαθείς παρουσίες και η ηθοποιός Μυριέλα Κουρεντή από τους διάσημους που αρχικά ήταν τραυματίας, αν και αυτή μας τρέλανε στις οδηγίες προς τους συμπαίκτες της, ενώ η πιο cult φυσιογνωμία από τους μαχητές είναι σίγουρα ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς της ομπρέλας από τη Ρόδο, Σταμάτης Καλαφατάς ο οποίος δήλωσε και φίλος του Tom Hanks. Για να το απλοποιήσουμε λιγάκι, απλά του πήρε ένα αυτόγραφο ένα καλοκαίρι όταν ο διάσημος ηθοποιός επισκέφτηκε τη Ρόδο και βρέθηκε στην παραλία όπου έχει εκείνος την μικρή επιχείρηση με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες.

james3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός ή Survivor; Το κοινό ψήφισε τα τηλεοπτκά trends του 2021

Από το J2Us στο Survivor: O James Καφετζής δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τριαντάφυλλο

Survivor-Battle Of the Couples: Σάκης, Μαριαλένα, Άγγελος, Μαριάννα στο κοινό video στο TikTok