Jennifer Garner είσαι μία από εμάς! Άναψε...φωτιές με το ταλέντο της στη μαγειρική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Garner είσαι μία από εμάς! Άναψε...φωτιές με το ταλέντο της στη μαγειρική

Η ηθοποιός μπήκε στην κουζίνα και παραλίγο να πάρει φωτιά όλο το σπίτι!

Η Jennifer Garner είναι στα καλύτερά της και σε άκρως γιορτινό mood. Για αυτό και αποφάσισε να ετοιμάσει μόνη της το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Μάλλον όμως υπερεκτίμησε το ταλέντο της στη μαγειρική!

Η Αμερικανίδα star περνά ήρεμα και οικογενειακά τις τελευταίες ημέρες του χρόνου όμως παραλίγο να καστρέψει άθελά της το εορταστικό τραπέζι ενώ έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την σωματική της ακεραιότητα. Όλα ξεκίνησαν όταν η 49χρονη ηθοποιός έβαλε τις φόρμες και τις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες της και μπήκε στην κουζίνα με σκοπό να μαγειρέψει για τους αγαπημένους της.

Όπως η ίδια δημοσίευσε αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μικρό ατύχημα παραλίγο να θέσει σε κίνδυνο τα πάντα. Η ηθοποιός εκτελούσε ξέγνοιαστη αλλά χωρίς μεγάλη προσοχή τα βήματα της συνταγής για λαχταριστό βοδινό bourguignon. Όλα κυλούσαν αρμονικά όση ώρα βιντεοσκοπούσε περήφανη τα επιτεύγματά της στην κουζίνα, ωστόσο κάτι πήγε...λάθος όταν έριξε στην κατσαρόλα το κονιάκ για να σβήσει το φαγητό.

Το ατύχημα της Jennifer Garner στην κουζίνα

Η Garner εκτελούσε άψογα τα χρέη της μαγείρισσας μέχρι την στιγμή που έριξε το ποτό στο φαγητό. Η ηθοποιός δεν υπολόγισε καλά τη δοσολογία με αποτέλεσμα να ρίξει διπλάσια ποσότητα αλκοόλ και να «βάλει φωτιά» στην κατσαρόλα. Μια τεράστια φλόγα ξεπρόβαλλε με την Garner και ευτυχώς που δεν πήρε φωτιά και ο απποροφητήρας, γιατί διαφορετικά θα είχαμε...δράματα!

https://www.instagram.com/tv/CYFJIFqtEn3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χίλια συγγνώμη», είπε σοκαρισμένη η ηθοποιός στην κάμερα καθώς έβλεπε τη φλόγα να σβήνει. «Μην διπλασιάσετε ποτέ το κονιάκ. Αυτό ήταν άγριο», αναφώνησε. Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν το πρώτο της ατύχημα στην κουζίνα αφού στα σχόλια του βίντεό της, η ηθοποιός ανέφερε: «Σχεδόν έβαζα φωτιά στην κουζίνα κάθε φορά!».

«Καλή χρονιά!!! Σας αγαπώ», συμπλήρωσε η απρόσεκτη ηθοποιός. Τέλος καλό, όλα καλά αφού μικροατυχήματα συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια!

Πηγή κεντρικής: @jennifer.garner

jennifer garner john miller sxesi

Jennifer Garner: Τα ξαναβρήκε με τον John Miller σε λιγότερο από 1 χρόνο μετά τον χωρισμό τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ben Affleck αναθεωρεί τα ατυχή σχόλιά του για το διαζύγιο του με την Jennifer Garner

Έξαλλη η Jennifer Lopez για την ιστορία με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner: «Είναι ψέμα»