Οι celebrities μας έδειξαν τις προσωπικές τους στιγμές και έκαναν ρεκόρ με likes στο Instagram

Κατερίνα Μπούσιου
Οι celebrities μας έδειξαν τις προσωπικές τους στιγμές και έκαναν ρεκόρ με likes στο Instagram

Eλένη Μενεγάκη, Σάκης Τανιμανίδης, Αθηνά Οικονομάκου, 'Ακης Πετρετζίκης και Κωστής Μαραβέγιας με τα προσωπικά κλικ από τη ζωή τους έφεραν «βροχή» από likes από τους followers τους. 

Αρκετές φορές τη χρονιά που φεύγει, οι έλληνες celebrities μας εντυπωσίασαν και άλλοτε μας συγκίνησαν με τις φωτογραφίες που ανέβασαν με στιγμιότυπα της προσωπικής τους ζωής. Oι ιδιαίτερες στιγμές που μοιράστηκαν μαζί μας στα επίσημα προφίλ τους στο Instagram ήταν μοναδικές. Δύο γάμοι και τρείς οικογενειακές φωτογραφίες, είναι εκείνες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes.

mbompa

Ο γάμος του 'Ακη Πετρετζίκη και η αφιέρωση του Κωστή Μαραβέγια

Ο γνωστός σεφ 'Ακης Πετρετζίκης ο οποίος δεν μας είχε συνηθίσει σε στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, έκανε την έκπληξη στα τέλη Σεπτεμβρίου και μας έδωσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τη βάφτιση του μονάκριβου γιού τους Αχιλλέα, αλλά και από τη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα νιώσω τέτοια ευτυχία» όπως έγραψε και τα likes όπως και οι ευχές για τους νεόνυμφους και το γιό τους έσπασαν κάθε ρεκόρ.


https://www.instagram.com/p/CUcP9xuge15/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την άλλη πλευρά, η μακροσκελής και τόσο τρυφερή αφιέρωση που έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας μια μέρα μετά το γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου μας συγκίνησε όλους. Η χαρά του σε συνδυασμό με την αισιοδοξία του, ήταν ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης για όλους μας: «Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!
Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Ζήστε παιδιά ζήστε! Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

maraveyas

Family moments

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια από τις πιο τρυφερές της φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο και τα δύο τους παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα: «Πόσοι έρωτες σε μια φωτογραφία;» έγραψε για αυτό το σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο.


https://www.instagram.com/p/CVX9jsdt75l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα Τανιμανιδάκια, δηλαδή τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα καλωσόρισαν τις πρώτες ώρες της ζωής τους και οι followers του παρουσιαστή στο Instagram. Ο περήφανος μπαμπάς δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του. Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι πια όλος του ο κόσμος και ήταν όντως όπως έγραψε, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του επί δύο.


https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη

Δύο φωτογραφίες με τις κόρες της, η μία με την μικρότερη Μαρίνα και η άλλη με την Βαλέρια που της μοιάζει καταπληκτικά, έγιναν οι αγαπημένες των φαν της για τη χρονιά που πέρασε. Η Ελένη Μενεγάκη έχει λατρεία στα τέσσερα παιδιά της και κάθε φωτογραφία της μαζί τους πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των followers.


https://www.instagram.com/p/CRjHdIGLMBP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη φωτογραφία του έρωτά τους

Όλοι πια γνωρίζαμε για τη σχέση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, αλλά ποτέ δεν τους είχαμε δει μαζί. Και η γνωστή influencer αποφάσισε να μιλήσει για τον έρωτά της, με μια τόσο ωραία και τρυφερή καλοκαιρινή φωτογραφία στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Και από το σχόλιό της: «Best year ever» καταλάβαμε και πόσο ευτυχισμένη είναι. Λέτε το 2022 να έχουμε και γάμο;


https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» για τις δίδυμες κόρες του- Το viral video στο TikTok

Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Οι λεπτομέρειες του γάμου (μπομπονιέρες, τούρτα και φόρεμα δεξίωσης)

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ