Στραβά… ξεκίνησε το 2022 για τη Miley Cyrus! Το ατύχημα on stage και η επική αντίδρασή της

Στραβά… ξεκίνησε το 2022 για τη Miley Cyrus! Το ατύχημα on stage και η επική αντίδρασή της

Η Miley Cyrus είχε μια περίεργη στιγμή πάνω στο stage κι ενώ τραγουδούσε σε συναυλία την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Είναι κι αυτές οι ατυχίες που συμβαίνουν… την πιο ακατάλληλη στιγμή. Και για τη Miley Cyrus αυτό που της συνέβη την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την ώρα που τραγουδούσε on stage σε συναυλία, που μεταδιδόταν από το NBC, ήταν πολύ άβολο και περίεργο.

Η ίδια, ωστόσο, έδειξε να μη χάνει την ψυχραιμία της. Απέδειξε ότι «the show must go on» και αυτό έκανε. Τι ακριβώς της συνέβη, όμως; Έφυγε η μπλούζα της την ώρα που τραγουδούσε στο κοινό! Oops!

miley cyrus kerdos pwlisi spiti n55

Η Miley Cyrus πούλησε το νέο της σπίτι-Το αμύθητο ποσό που πήρε

Το ατυχές περιστατικό με το top της Miley Cyrus

Αφού το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα και αφού – επιτέλους- ήρθε το 2022, η Miley Cyrus ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «We Can’t Stop» και το «Party In The USA».

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μικροσκοπικό, ασημί crop top με ολόιδια φούστα με το… top κάποια στιγμή να προσγειώνεται στο έδαφος και τη Miley να μένει χωρίς ρούχο στο πάνω μέρος του σώματός της. Όχι, όχι! Δεν τα έχασε, ούτε την έπιασε πανικός.

Η 29χρονη star έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι και το… έσωσε σε χρόνο dt. Αφού έτρεξε στα παρασκήνια για να αλλάξει γρήγορα, η Miley επέστρεψε φορώντας ένα φαρδύ, κόκκινο jacket, το οποίο κάλυπτε το πάνω μέρος του σώματός της. Όση ώρα βρισκόταν backstage, βέβαια, δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά τους στίχους του «Party in the USA» συνοδεία των τραγουδιστών που έκαναν δεύτερη φωνή.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε πολύ γρήγορα στη σκηνή και συνέχισε ως το τέλος το τραγούδι της. Μάλιστα, έκανε και πλάκα, λέγοντας στο κοινό: «Αυτά είναι τα περισσότερα ρούχα που έχω φορέσει ποτέ στη σκηνή».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η Miley φόρεσε μια σειρά από super sexy outfits, ωστόσο αυτό το ασημί top ήταν που την έφερε σε δύσκολη θέση. Δεν έγινε και κάτι τρομερό, όπως φάνηκε. Η star βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να μη χαλάσει η διάθεσή της με την έλευση του 2022.



Το… χιούμορ του Pete Davidson

Μπορεί η Miley Cyrus να ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας και τραγουδίστριας για τη συγκεκριμένη βραδιά του NBC, όμως δεν ήταν μόνη. Συμπαρουσιαστής της ήταν ο Pete Davidson, ο οποίος μετά το ατυχές περιστατικό έσπευσε να κάνει πλάκα.

https://www.instagram.com/p/CYLR-U5MKQ9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Άκουσα ότι γλίστρησε η μπλούζα σου, οπότε σε ένδειξη αλληλεγγύης, ορίστε το στήθος μου», είπε ο Pete σηκώνοντας την μπλούζα του.

Η Miley και ο Pete κράτησαν τα ηνία της βραδιάς, όμως στο stage βρέθηκαν κι άλλοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η Noah Cyrus και η Saweetie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To σπίτι της Miley Cyrus στο L.A σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη μητέρα της (photos)

Η Miley Cyrus κυριάρχησε στο Super Bowl 2021 με δύο απρόσμενες εμφανίσεις