Οι Kardashians επιστρέφουν! Το πρώτο τρέιλερ από το Hulu (video)

Οι Kardashians επιστρέφουν! Το πρώτο τρέιλερ από το Hulu (video)

Kim, Kourtney, Khloe και οι αδερφές Jenner ετοιμάζουν το τηλεοπτικό τους comeback το οποίο αναμένεται να κάνει αίσθηση.

Μπορεί το reality «Keeping Up With the Kardashians» να τελείωσε μετά από 20 απολαυστικές σεζόν, ωστόσο οι αδερφές Kardashian συνεχίζουν να απασχολούν τον Τύπο με κάθε τους κίνηση.

Ήταν 14 Οκτωβρίου 2007 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά από το E! Entertainment το reality «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο θα έκανε επανάσταση στην Αμερικανική τηλεόραση. Η διάσημη οικογένεια θα επιστρέψει στους δέκτες μας μέσα από ένα νέο reality, το οποίο συζητιέται έντονα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ.

Tο KUWTK αποτέλεσε ιδέα του παραγωγού Ryan Seacrest και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 11 Ιουνίου 2021, με τους εκατομμύρια fans να αδυνατούν να πιστέψουν ότι παρακολούθησαν το τέλος του αγαπημένου τους reality.

Το τηλεοπτικό comeback των Kardashian



Δεν άντεξαν τελικά για πολύ οι Kardashians μακριά από τις κάμερες, με το νέο τους reality να κάνει πρεμιέρα σύντομα. Ενωμένες και ανανεωμένες, φόρεσαν τα αγαπημένα τους neutral ρούχα και ευχήθηκαν «Καλή χρονιά» στο πρώτο τρέιλερ που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Hulu στο Youtube.

«Όταν τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο σόου», έγραψε το Hulu κάτω από το teaser.

https://www.instagram.com/p/CYNwPOWNGkf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kim Kardashian και η Kris Jenner ντύθηκαν ασορτί επιλέγοντας μπεζ σακάκι. Η Kourtney Kardashian φορούσε ένα λευκό στενό φόρεμα ενώ η Kendall Jenner εμφανίστηκε φορώντας ένα καφέ σύνολο. Η Khloe Kardashian έδειχνε άνετη και χαλαρή ενώ η εγκυμονούσα Kylie Jenner χάιδευε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Το πρώτο τρέιλερ αποτελεί απόδειξη ότι σύσσωμες οι αδερφές Kardashian θα συμμετέχουν στο νέο reality. H mamager Kris Jenner είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Αυτό είναι το επόμενο κεφάλαιο. Στη νέα εκπομπή, θα μας δείτε να εξελισσόμαστε ως οικογένεια, οι θαυμαστές θέλουν να είμαστε αυτοί που είμαστε και από την πρώτη στιγμή, έχουν επενδύσει συναισθηματικά στην εκπομπή μας όπως είμαστε. Οι fans θα λατρέψουν να μας βλέπουν να συνεχίζουμε το ταξίδι. Δεν μπορώ να πω πολλά για το τι έρχεται, αλλά θα σας αρέσει».

Πηγή κεντρικής: apimages.com

disick1

Έχουν τρελαθεί από τη ζήλια τους οι πρώην των Kardashians

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκαρισμένες οι Kardashians και η Nicki Minaj από τη δολοφονία της μάνατζερ τους

Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney