Γη της ελιάς: Ο Στάθης θέλει να χαλάσει το γάμο της Ιουλίας αλλά το κοινό στο Twitter διαφωνεί

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Στάθης θέλει να χαλάσει το γάμο της Ιουλίας αλλά το κοινό στο Twitter διαφωνεί

Ο Στάθης τυφλωμένος από τη ζήλια του προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να μην παντρευτεί τον Γιώργη και να γυρίσει σε εκείνον, αλλά η πλειοψηφία των τηλεθεατών δεν τους θέλει πια μαζί!

Ενώ όλοι είναι χαρούμενοι για τον επερχόμενο γάμο της Ιουλίας και του Γιώργη στη Γη της ελιάς, τραγική φιγούρα σε όλο αυτό είναι ο Στάθης, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι χάνει για δεύτερη φορά τη γυναίκα που αγαπά. Έτσι, κάνει κάθε προσπάθεια για να την πείσει να μην παντρευτεί, όμως εκείνη είναι ακάθεκτη, και μάλιστα πολύ ειλικρινής απέναντι στον αστυνόμο, λέγοντάς του κάθε κίνηση του Στάθη.

Το κοινό στο Twitter, πάντως, είναι διχασμένο. Οι φανατικοί του σιπ #stathisioulia συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν και να θέλουν να τους δουν ξανά μαζί, όμως το μεγαλύτερο ποσοστό τα έχει βάλει με τον Στάθη και τον έχει αναδείξει πλέον στο πιο αντιπαθητικό πρόσωπο της σειράς με την επιμονή του.

gi tis elias 1

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Ο Στάθης τα «παίζει» όλα για όλα

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τον γάμο του αστυνόμου Κουράκου και της Ιουλίας, και στο αποψινό επεισόδιο (29/12/21) ο Στάθης «παίζει» το τελευταίο (;) του χαρτί. Πηγαίνει στην Ιουλία και της ανακοινώνει ότι η Αρετή περπατάει με το μπαστούνι και είναι αποφασισμένος σε 15 ημέρες να της πει να χωρίσουν.


https://www.instagram.com/p/CX4Dx6MLAh5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιουλία «λυγίζει» για λίγο, ξεσπά σε κλάματα, αλλά και πάλι είναι ανυποχώρητη και ξεκαθαρίζει στον Στάθη ότι δεν έχουν κανένα μέλλον μαζί. Μάλιστα, μόλις η Ιουλία συναντιέται με τον Γιώργη, του λέει τα πάντα για αυτή τη συνάντηση και εκείνος γίνεται έξαλλος. Φυσικά και δε θα το αφήσει έτσι γιατί δεν σκοπεύει να αφήσει κανέναν να χαλάσει την ευτυχία του.

Ωστόσο, ο Στάθης δε θα το βάλει έτσι εύκολα κάτω και θα συνεχίσει να τη διεκδικεί μέχρι και την ημέρα του γάμου και έτσι θα έχουμε ανατροπές.

Ιάκωβος και Αθηνά έρχονται πιο κοντά!

Ο Ισίδωρος καταφθάνει στο Σούνιο και η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις μαζί του για να του πουλήσει την περιουσία της. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες, με την Αθηνά να «πατά πόδι» και να μην υποκύπτει στις προσφορές του Ισίδωρου, ο οποίος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να κερδίσει αυτά που θέλει.



Ωστόσο, η Αθηνά σύντομα θα επιστρέψει ξανά στη Μάνη και ο Ισίδωρος θα... μείνει με τη χαρά. Μάλιστα, θα έχουμε και ένα νέο φλερτ μόλις γυρίσει, με τον Ιάκωβο να της δείχνει ανοιχτά πλέον το ενδιαφέρον του και εκείνη να μη δείχνει να ενοχλείται. Μετά την πρόσφατη ταραχή που πέρασε, είναι καιρός να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του