Halle Berry-Van Hunt: Kρυφός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι- Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Halle Berry-Van Hunt: Kρυφός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι- Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε τροπικό σκηνικό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Catwoman της καρδιάς μας είπε το μεγάλο «ναι» και παντρεύτηκε τον Μπάτμαν της. Ο λόγος για την Halle Berry, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον πλέον σύζυγό της, Van Hunt. Η διάσημη ηθοποιός έκανε το μεγάλο βήμα με τον «έρωτα της ζωής της», υπό άκρα μυστικότητα και μοιράστηκε αργότερα τα ευχάριστα νέα με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram. Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μέρες σε εξωτικό προορισμό και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές του.

https://www.instagram.com/p/CYKUn_urJrD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μυστικός γάμος για Halle Berry- Van Hunt

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου την βλέπουμε να φιλά τον αγαπημένο της μέσα σε ένα παρεκκλήσι, με τα αστραφτερά γαλαζοπράσινα νερά να ξεπροβάλλουν πίσω τους.

«Λοιπόν… ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ!"» έγραψε η Halle Berry κάτω από την ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CYNbjmfrVUl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση με τον Van Hunt

https://www.instagram.com/p/CWqXgjMrqVg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη ηθοποιός που έχει χωρίσει τρεις φορές στο παρελθόν, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι το κοινό έκανε αυτό το «επώδυνο ταξίδι» μαζί της, αλλά επιτέλους βρήκε την αληθινή αγάπη. Η Berry και ο Ηunt είναι μαζί από τα μέσα του 2020 και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

«Με έχετε παρακολουθήσει να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω», είπε η 55χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης. «Εκτός από τη σκηνοθεσία της πρώτης μου ταινίας, βρήκα επίσης την αγάπη της ζωής μου και ξέρω ότι είναι αληθινό όλο αυτό», ανέφερε η Halle.

Ο σύντροφος της Halle Bery κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο που έφερε το όνομά του το 2004 ενώ το 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του «On the Jungle Floor». Ο τραγουδιστής κέρδισε βραβείο Grammy το 2007 για την καλύτερη ερμηνεία R&B τραγουδιού από ντουέτο ή συγκρότημα.

Πηγή κεντρικής: @Halleberry

halleberry n43

Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Halle Berry ζει τον απόλυτο έρωτα: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood