Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης με το φλερτ Μυριέλλας- Γιώργου- Η ατάκα για αλλαγή ομάδας της ηθοποιού

Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης με το φλερτ Μυριέλλας- Γιώργου- Η ατάκα για αλλαγή ομάδας της ηθοποιού

Ο Βαλάντης παρέμεινε και διεκδικεί με σθένος τον τίτλο του νέου Τριαντάφυλλου, ίσως και του Αλέξη Παππά στο Survivor 2022.

Από το ξεκίνημα του Survivor 2022, ο Βαλάντης Αυγενικός φάνηκε πως θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι οκτώ ψήφοι που έλαβε από την ομάδα του από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία, δεν φάνηκαν να τον πτοούν.

Ο Βαλάντης παρέμεινε ενώ η Ελισάβετ Σπανού πήρε τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο προς την Ελλάδα όπου και επέστρεψε.

Ο Βαλάντης έξαλλος με το φλερτ ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη

Το νέο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor δείχνει την εκρηκτική αντίδραση του Βαλάντη στο φλερτ που εχει αναπτύξει η ηθοποιός με τον αγρότη της ομάδας των Μαχητών.



Στη διάρκεια του αγώνα κι ενώ η Κουρεντή έχει ένα τρυφερό πλάνο με τον Γιώργο, ο Βαλάντης έγινε έξαλλος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως στο παιχνίδι έχουν έρθει για να παίξουν κι αν θέλουν γάμους, να τους πραγματοποιήσουν μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Η κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού, με κατά μέτωπο επίθεση ανάμεσα σε Βαλάντη και Γιώργο μέσα σε έντονο κλίμα με ατάκες - φωτιά.



Σε αυτές, ο Βαλάντης ξεστομίζει μάλιστα την πρόθεση της Μυριέλλας να αλλάξει μέχρι και ομάδα για τα μάτια του αγρότη που την πολιορκεί.



Ο Βαλάντης ήταν άλλωστε εκείνος που πρόδωσε εξαρχής το φλερτ ανάμεσα στον αγρότη Μαχητή και τη συμπαίκτριά του, πριν μια εβδομάδα:

«Πιστεύω και από ό,τι βλέπω από την πλευρά του Γιώργου είναι μια συμπάθεια προς τη Μυριέλλα. Της δείχνει συναισθήματα που δεν ξέρω αν είναι αληθινά, ή είναι μέρος στρατηγικής. Εύχομαι να μην επηρεαστεί η Μυριέλλα, γιατί αυτό θα κάνει κακό όχι μόνο σε εκείνη αλλά και στην ομάδα αν επηρεαστεί από τέτοιου είδους κολακείες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα να τονίζει:

«Ο Βαλάντης πιστεύει ότι έχω γοητευτεί από τον Γιώργο, ενώ οι υπόλοιποι θεωρούν πως ο Γιώργος έχει γοητευτεί από εμένα. Είναι αστείο όλο αυτό. Βέβαια, μου έχει πει ότι είμαι η αδυναμία του και πως με θέλει στην ομάδα του για αυτό και οι συμπαίκτες μου νομίζουν ότι θα επηρεαστώ και δεν θα αποδίδω στα αγωνίσματα. Είναι παράλογο όλο αυτό», είπε η Μυριέλλα, η οποία έχει αφήσει τη σχέση της εκτός παιχνιδιού.

Βαλάντης κατά Γιάννη Χατζηγεωργίου

Οι κόντρες ξεκίνησαν νωρίς για τον Βαλάντη, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει έριδες στην παραλία των Διασήμων. Πρώτος ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος και αποκάλυψε πως ο Βαλάντης του εξήγησε πως δεν του αρέσει η φωνή του και ο τρόπος που μιλάει.


https://www.instagram.com/p/CYMI9E0JJIL

Βαλάντης vs Απόστολος Ρουβάς:

Ο Βαλάντης φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει καλά ούτε και με τον Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν ανακοινώθηκε πως ήταν η Ελισάβετ Σπανού εκείνη που πήρε τον δρόμο της επιστροφής και όχι ο Βαλάντης.

Βαλάντης όπως Τριαντάφυλλος:

Οι ομοιότητες ανάμεσα στον Βαλάντη με τον Ντάφι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο περσινό Survivor, είναι πολλές, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Αυγενικού στην ομάδα των Διασήμων.
Βλέπεις και οι δύο τραγουδιστές, μεσουράνησαν τη δεκαετία του 90, έχουν καταγωγή από τη Ρόδο, έχουν πάρει μέρος σε πολλά talent shows και φημίζονται για τον εκρηκτικό χαρακτήρα και τις κόντρες τους στη σόουμπιζ.

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε πέρσι να παραμείνει στο παιχνίδι με την ψήφο του κοινού σχεδόν μέχρι το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και ο Βαλάντης φαίνεται πως ακολουθεί σθεναρά τα χνάρια του συναδέλφου και συντοπίτη του.

Βαλάντης vs ζέστη και πείνα:



Ο 46χρονος τραγουδιστής ήταν από τα πρώτα μέλη της ομάδας των Διασήμων που ένιωσε την κούραση, την αυπνία, την πείνα και τη ζέστη στο πετσί του στον Άγιο Δομίνικο. Κάπως έτσι, παραλίγο να λιποθυμήσει στη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα, ο παίκτης επέστρεψε στην παραλία ενώ εξομολογήθηκε πως δεν κοιμάται καλά, δεν τρώει και η ζέστη είναι υπερβολική για εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός ή Survivor; Το κοινό ψήφισε τα τηλεοπτκά trends του 2021

Από το J2Us στο Survivor: O James Καφετζής δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τριαντάφυλλο

Survivor-Battle Of the Couples: Σάκης, Μαριαλένα, Άγγελος, Μαριάννα στο κοινό video στο TikTok