Χριστίνα Μπόμπα: Το σοκ μετά τη γέννηση των διδύμων και η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Χριστίνα Μπόμπα: Το σοκ μετά τη γέννηση των διδύμων και η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη σήμερα

Αποκαλυπτική στη συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία και παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της ήρθε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο σοκ.

Έξι μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, κάνοντας ποδαρικό στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η 33χρονη influencer δεν έκρυψε πως η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό της Αριάνας και της Φιλίππα και αποκάλυψε πως οι δύο πρώτοι μήνες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της ήταν ένα σοκ για την ίδια.

Η σχέση της με τον Σάκη μετά των ερχομό των παιδιών:



Για τις δυσκολίες και τις ισορροπίες που άλλαξαν στη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα:

«Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί ήμουν αφοσιωμένη στα μωρά, ήμουν αγχωμένη να θηλάσω και να δώσω και στα δύο όλο αυτό που ήθελα. Ο Σάκης είχε κατανόηση, όπως κάθε άντρας πρέπει να στηρίζει τη γυναίκα του. Η γυναίκα αλλάζει ταυτότητα και γίνεται μάνα, θέλει τον χρόνο της, δεν αισθανόμουν μονάδα αλλά τριπλή οντότητα, κοιταζόμουν στον καθρέπτη τους πρώτους έξι μήνες και δεν ήξερα αν είμαι η Χριστίνα, αν είμαι η Χριστίνα μαμά, είχα μπερδευτεί, για μια γυναίκα όλο αυτό είναι μεγάλο σοκ. Ο Σάκης με στήριξε απόλυτα, ειδικά τους πρώτους δύο μήνες. Εκεί που ήμασταν οι δύο μας και κάναμε τις δραστηριότητές μας, άλλαξε η ισορροπία, αλλά σιγά σιγά, ξαναγίνομαι γυναίκα, επιχειρηματίας, αυτής είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Πριν δεν ήθελα να βγω έξω, έλεγαν οι γιαγιάδες πηγαίνετε για ένα φαγητό και έλεγα πως δεν θέλω να φύγω από τα παιδιά, τώρα τα απέκτησα», είπε η Μπόμπα χαρακτηριστικά.

Η ζωή με την Αριάνα και τη Φιλίππα:


https://www.instagram.com/p/CYKGXIEqAzu

Η Χριστίνα αποκάλυψε πως τα κορίτσια της δεν μοιάζουν ούτε εμφανισιακά, ούτε από άποψη χαρακτήρα. Η Αριάνα διεκδικεί τη μαμά της ενώ η Φιλίππα είναι πιο ήρεμη.

«Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν για μένα, ήταν πολύ χαρούμενοι αλλά πολύ δύσκολοι. Άλλαξε η ζωή μου. Έχω διαβάσει πολύ, ήταν μεγάλη κούραση ειδικά στην αρχή. Περνάνε φάσεις, η Φιλίππα κοιμάται σερί αλλά η Αριάνα ξυπνάει. Τώρα πια έχει στρώσει και ο ύπνος τους. Είναι δύσκολο στην αρχή», αποκάλυψε η Χριστίνα.

Οι κατηγορίες που δέχεται για υπερπροβολή στα social media:



Πριν μερικές ημέρες, η Χριστίνα και ο Σάκης πόζαραν μαζί με τα δίδυμα κορίτσια τους και έδειξαν τα πρόσωπά τους. Η Μπόμπα μίλησε για τις κατηγορίες που δέχεται περί υπερ- προβολής.

«Για μένα δεν είναι υπερ – προβολή. Είναι φυσιολογική χρήση σε ένα ζευγάρι που είναι ενεργό. Όταν είμαι με τα μωρά, θα δείξω τα μωρά, είναι συνέχειά μου, τρόπος έκφρασης, μιλάμε με γυναίκες που έχουν μωρά ή που θέλουν να ταξιδέψουν. Με τον Σάκη είμαστε ανοιχτοί άνθρωποι. Για ένα διάστημα όντως είχα χαθεί γιατί είχα αφοσιωθεί στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

mpompa tanimanidis protoxronia

Glam εμφανίσεις, πιτζάμες και πολλά χαμόγελα! Έτσι υποδέχθηκαν το 2022 οι Έλληνες celebrities

Το πρόβλημα υγείας του Σάκη:

Η Μπόμπα αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που είχε ο σύζυγός της, την ημέρα που έγινε η μετακόμιση στο νέο τους σπίτι. Όπως εξήγησε ο Σάκης έπαθε ένα βαρύ κρυολόγημα με υψηλό πυρετό που τον έριξε στο κρεβάτι και δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει στη μετακόμιση.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πέρασαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τις δίδυμες κορούλες τους στο νέο τους σπίτι. Σάκης και Χριστίνα ντύθηκαν Άγιος Βασίλης, έντυσαν επίσης και τις μικρές τους, ενώ για πρώτη φορά έδειξαν τα πρόσωπα των διδύμων τους στο Instagram

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022 με ΥΓΕΙΑ… πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει (video)

Χριστίνα Μπόμπα: Bόλτα με το μωρό! Σε ποιον μοιάζει η μικρή Φιλίππα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» για τις δίδυμες κόρες του- Το viral video στο TikTok