Φινάλε για Κομάντα και Δράκοι: Απαίτηση για δεύτερη σεζόν! Τρένταρε η Βανδή στο φιλί του Μπισμπίκη

Φινάλε για Κομάντα και Δράκοι: Απαίτηση για δεύτερη σεζόν! Τρένταρε η Βανδή στο φιλί του Μπισμπίκη

Κομάντα και Δράκοι: Το φινάλε άφησε πολλά ανοιχτά μέτωπα και τα social media... βούιξαν πως η σειρά του Mega δεν ολοκληρώθηκε αλλά θα συνεχιστεί και με δεύτερη σεζόν. Ντόντο, Μπισμπίκης και Βανδή στο προσκήνιο. 

Με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, ολοκληρώθηκε τελικά η πρώτη, κι ίσως όχι η τελευταία όπως όλα δείχνουν σεζόν, για τη σειρά Κομάντα και Δράκοι στο Mega. Ο κόσμος που λάτρεψε τα Κομάντα είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στο Twitter, φέρνοντας στα πρώτα trends τη δημοφιλή σειρά, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Κρήτη.

Το Mega στο Twitter account είχε ύποπτα γράψει με κεφαλαία γράμμα στους φανς:

«Είστε έτοιμοι για το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο», αλλά μάλλον δεν έχει δοθεί το οριστικό φινάλε για τη σειρά μυστηρίου, το Stranger Things της Ελλάδας όπως το χαρακτήρισαν πολλοί..



Το φινάλε της σειράς, τουλάχιστον για φέτος, ήταν ευτυχισμένο αλλά άφησε και πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Στη σπηλιά όπου η αόρατη δύναμη ανάβλυζε πιο δυνατή από ποτέ, κορυφώθηκε η επέτειος των 100 χρόνων από το προηγούμενο μακελειό.
Η καρδιά των fans σταμάτησε τη στιγμή που ο Αλέξανδρος, ο πιτσιρικάς που ξεχώρισε έπεσε σε μια σχισμή της σπηλιάς, κάνοντας τους πάντες να θεωρήσουν πως δεν είναι ζωντανός.

Λίγα λεπτά πέρασαν και τελικά ο μικρός συνήλθε. Όσο η ώρα περνούσε, ο Γιώργος και ο Ντόντος ένωναν τις δυνάμεις τους ακόμα περισσότερο για να σταματήσουν την κατάρα των εκατό ετών και εκπληρώσουν, επιτέλους, το πεπρωμένο τους, όπως ήταν και ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου.

Σε ένα απίθανο Plot twist κι ενώ όλοι πίστευαν πως ο Ντόντο και ο Γιώργος θα δώσουν τη ζωή τους για να σώσουν το χωριό από την κατάρα, τελικά τη θέση τους στον παράδεισο πήρε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο γκουρού Μπάμπα Μπόμπ και ο παππάς, τους οποίους και βλέπουμε να παίζουν το δικό τους περίτεχνο σκάκι μετά θάνατον μέσα στη σπηλιά.

zouga

Κι ενώ το σκηνικό μεταφέρεται και τα κομάντα διασκεδάζουν στη θάλασσα, γίνονται από την παρέα σχέδια για τη νέα ηγεσία, με τον Γιώργο να προτείνει να είναι ο Ντόντος εκείνος που θα ηγηθεί στα Κομάντα μόλις θα επιστρέψει στην παρέα τους.

Και η Βανδή στα trends:

Τη στιγμή της καλοκαιρινής σιέστας, κι ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης, Βασίλης και στη σειρά χαλαρώνει στην αιώρα, δέχεται το τρυφερό φιλί της Ίριδας, άκα Μαρίνας Καλογήρου που τον καλεί να ετοιμαστούν για να φύγουν.

komanta drakoi megamou twitter2

Το φιλί αυτό, εννοείται πως έκανε τον κόσμο να αντιδράσει και να σχολιάσει πως η Βανδή, μετά τον covid19 που την χτύπησε μέσα στις γιορτές, πρέπει να αντιμετωπίσει και την σκηνή αυτή.

Γιατί έχουμε ελπίδες για δεύτερη σεζόν!

giorgos dodo

Η σειρά ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ανοιχτά και αναπάντητα ερωτήματα.

Αυτό που είδαμε είναι πως η αίτηση για την υιοθεσία του Ντόντου από τον Βασίλη και την Ίριδα στράβωσε, κάτι που θύμωσε πολύ τον μικρό Γιώργο, ο οποίος, οργισμένος όπως ήταν, φανέρωσε τις νέες δυνάμεις τους. Πώς όμως γλίτωσε και η Βενετία, η μητέρα του Ντόντου, η οποία εμφανίστηκε στην πόρτα της Καλογρίδη, άκα Ελένης Φιλίνη;

Τι ακριβώς έγινε με τον Ντόντο ο οποίος στην τελευταία σκηνή εμφανίστηκε ανάμεσα σε στρατιωτικούς, όπου ο στρατός πιθανότατα θα προσπαθήσει να μελετήσει τις δυνάμεις του ξεχωριστού γίγαντα;



Με τόσα ανοιχτά ερωτήματα, το Twitter- και η Ναταλία Γερμανού, αναρωτήθηκαν εύλογα αν η δεύτερη σεζόν είναι ήδη στα σκαριά και αν το MEGA έκρυβε καλά αυτό το μεγάλο μυστικό.

Δες την αντίδραση του Twitter παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασίλης Μπισμπίκης: Μα τι είναι επιτέλους το Κομάντα και Δράκοι που πρωταγωνιστεί; Έχουμε απάντηση!

Κομάντα και Δράκοι: H ιστορία του Ντόντου αποκαλύπτεται και ο Μπάμπα Μπομπ εμφανίζεται σ΄ένα χωράφι

Κομάντα και Δράκοι: Το Twitter υποκλίνεται στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τον ρόλο του «Ντόντο»